Arg

Jag är så jäkla förbannad nu så att jag darrar, snart börjar jag väl gråta också bara för att jag inte har något att avreagera mej på och måste få ut det på något sätt. Tack och lov för att man har en någorlunda självbehärskning.

Det är min sambo som har betett sej som en idiot, inte mot mej på någotvis. Men bettet sej som en idiot när jag inte var närvarande. Nu har han såklart inte vågat säga något utan jag har fått höra det på omvägar. Jag måste erkänna att jag hade högre tankar om honom än så.

Jag som tänkte vara nyttig idag och göra saker som behövs göras, visst har jag gjort litegrann redan. Städat åt småisarna, diskat och håller på att tvätta. phu! Men jag tänkte göra ett jobb som jag tagit på mej också. Nu kan jag inte konsentrera mej. Är så arg! Men då har jag i alla fall en anledning att sitta för mej själv. Halleluja!

Kalla tider

Nu är det kallt ute.. brr. Imorse hade vi -11 hemma och det var bara att dra på sej mössa och jacka och se glad ut.

Igår var det Lucia, var Luciafirande i huset där företaget jag har praktik håller till. Man fick lussebulle, pepparkakor och glögg. Sedan kom Lucian och det var roligt när dom kom men desto roligare när dom gick. Lussebullen och glöggen var helt klart höjdpunkten på det hela. Väl hemma i bygden så var jag och sambon hemma hos min mor och far och där blev det mer glögg(som jag köpt) hemgjord pizza och lussebullar. Min idé. hihihi!


Tid...

... är något jag har väldigt lite nu. Mycket som har försummats och idag gav Emma mej lite dåligt samvete med ett sms och kollade om jag levde. Jodå det gör jag, men har många måsten just nu. Eller som sambon brukar säga, det finns inga måsten, det finns bara bör... Och jag bör göra en massa nu, så då gör jag det. Praktik, julfix, jobb, hund, mat, sova, pendla, diska, tvätta och så vidare och så vidare... Allt tar sån tid! Och ändå sitter jag här och skriver? Jäpp, men nu vet du att jag lever i alla fall:)

Tio i topp

Idag kör jag tio i topp:)

10.
Snön är borta
Både bra och dåligt. Bra eftersom sambon då kan fortsätta röja ett tag till, dåligt eftersom. Ja... jag älskar snö!

9.
Lush
Den där tvål-alltmöjligt affären. Luktar så mycket att man blir yr bara man går förbi. Men nog har dom en massa roliga grejer alltid. Var in där och handlade julklappar, bland annat till min mormor. Tyckte det var dags för henne att få något annorlunda än en raggsocka. Körde hårt med biträdet när hon frågade om jag ville ha hjälp. O ja! Det ville jag. En egen guidning helt gratis.. Eller nja.. Jag handlade ju.

8. Julklapparna är inhandlade
Inte bara inhandlade, utan inslagna med! Ingen julstress här inte. Bara njuuuuta.

7. Nya Jeans
Äntligen, halleluja! Jag har äntligen tagit mig i kragen och inhandlat ett par nya jeans. Av mina äldre har de flesta kastat in handuken, av förslitningsskador givetvis.

6. Julpyntat
Lägenheten är fullsmockad av röda gardiner, glitter och adventsljusstakar. Är så mysigt.

5. Money money
Pengar underbara pengar, har jag så jag klarar mej, fast storshopping med julklappar och hela köret. Kan inte säga annat att det är härligt.

4. Bananisen
För alla er som inte vet vilken bananisen är så är det en dansande banan på msn. Han har väl inte gjort nå nytt det senaste året. Men det är fortfarande bananisen och förtjänar en plats bara därför.

3. Praktiken
Då har allt startat, lyckades hitta en praktik och jäpp, jag trivs som fisken i vattnet. Trevliga kolleger, ja det känns som kolleger. Jag känner mej då inte som en praktikant i alla fall och då har det bara gått en vecka.

2. Färre hundpromenader
Älskar praktiken och pappa som fått promenadsnojja. detta tillsammans gör att jag högst måste gå två gånger per dag med hunden. Men det har fortfarande inte hänt utan jag har bara gått EN gång per dag, eftersom jag har ju en sambo som också äger den där hunden:) Hihihi! Nu kan det nästan kännas trevligt att ta den där enda promenaden.

1. Sambon
Älskar att komma hem till honom. Så ja, hans plats är given. Och nej han kollar aldrig den här bloggen, han vet inte ens om den.


RSS 2.0