Jag är en häxa.. mohahaha

Idag har jag varit hos ett medium. En sådan som kan se andar och köra healing. En vän till mej har varit där ofta och det var henne jag åkte dit med. Och allt hon sagt om min vän och folk min vän känner har varit sanna och rätt så jag var väldigt nyfiken när jag åkte dit. Efter att berätta om min tid inne hos mediumet för min vän som heter Linda så sa Linda att hon aldrig hört någon fått höra de saker jag fick höra. Tyvärr fick jag höra mycket som jag inte kan säga är sant eller inte eftersom det mesta inte handlade om nutid utan dåtid. När jag säger dåtid så menar jag inte för några år sedan. Snarare flera hundra år sedan om mina tidigare liv. Och en av de andar som dök upp när jag satt där var faktiskt en riddare, med brynja, sköld och svärd!! Jag har till exempel varit prästinna vilket inte har med predikan att göra utan snarare andra sätt att hjälpa folk, som örtlära, healing, känna på sej saker osv.. alltså.. typ en häxa. Hon påstod också att jag om jag ville skulle kunna använda healing och utföra det och jag fick till och med göra övningar med en blomma! Hon sa också att jag borde kunan känna på mej saker som ska hända(vilket har hänt nån gång, och när jag sa att det bara hänt nån gång så sa hon att jag var för mycket uppe i vardagen) Sedan är jag tydligen en vis person och all konstnär(alltså kan göra mycket utan egentligen ha lärt mej det) och det beror på alla mina tidigare liv för jag har tydligen levt måååånga, är en gammal själ. En annan ande som var med var en äldre man som gillade lingonsylt och åt det princip till allt. Det hade vi en herre i släkten som gjorde som dog för inte alls så länge sedan. Sedan hade jag en kvinna med som tyckte jag inte skulle analysera mej själv så mycket... vilket jag gör. Hon sa också att när jag analyserar så godtar jag inte alla svar jag får om dom inte "duger". Vilket är sant. Jag vet ärligt talat inte vad jag ska tro. Det enda jag vet att det hon sa om i nutid stämde ju(var ju mer saker hon sa som jag inte orkar skriva) och att det hon sagt åt Linda och hennes bekanta också har stämt. Så vem vet, jag kanske är en helare i fårakläder;)

Frisk nu?

Har väl inte så mycket vettigt att skriva egentligen... men.. jag har blivit i princip helt frisk nu i alla fall=) Hoppade över en fest i helgen hos kusinen min för att jag inte kände mej 100. Får man hålla sej frisk nu? Motorsågning hela veckan mohahaha! Ska ta och släppa mej från den nån dag och lägga upp en bild med mej och motorsågen in action=)

En olycka kommer sällan ensam

Jag har blivit förkyld:( Och jag har lärt mej en sak, ofta så blir det blödperiod samtidigt som en förkylning, ungefär som att immunförsvaret går ner när helvetestiden är kommen. Så alltså.. en olycka kommer sällan ensam...

Nu har det gjorts...

Nu har det faktiskt blivit gjort! Jag har äntligen tagit bort min gamla lunarstorm... Var väl inte direkt nåbar där förut(var ju inne så sällan), men nu är jag absolut inte nåbar. Var på tiden måste jag väl erkänna.

Hur länge?

Hur länge ska man behöva vänta på att par skor blir användbara igen efter att man impregnerat dom?! Är det så att skotillverkarna lagt i den starka doften för att man måste äga flera sådana där bra skor, eftersom skorna blir otjänliga efter att man impregnerat dom? Här sitter man på tåget och väljer tillslut att ta sådana där små soppåsar att gömma sina skor och fötter i för att jag själv och mina stackars medpassagerare ska slippa stanken. Man kommer till skolan och förpassar skorna till en icapåse(smygreklam) och slänger på sej verkstadsskorna med stålhätta för att slippa känna den där doften längre. Och nu är jag äntligen fri! Men det kommer att bli drygt att åka hem sen... suck... och nej, jag sitter inte och bloggar under skoltid, vi har inte börjat än=)

Helvetets fest

Okej.. ingen dog eller blev knivhuggen(vilket vi fick lära oss kan hända av en rosa typ).... MEN!!!!! Har aldrig sett det hällas lika mycket på golvet/bordet/soffan/stolen/mattan/duken som i munnen förut.(Köksmattan ligger förnärvarande tio på morgonen i tvättmaskinen, köksduken väntar på sin tur, de andra mattorna har jag inte kollat än), har väl aldrig trott heller att man skulle ha samma köttmarknad här som på krogen. Och vet ni vad, ryktena om att jag var med barn hade nästan rätt. Bara det att jag redan är morsa och ger lite moralpredrikan, vett och etikett och annat smått och gott som behövs. Tyvärr var det inte jag och min käre Helena som försökte göra vårt bästa att riva stället.. Dom kanske hade läst din kommentar din löperska!

Okej... festen var väl kul till en början och emellanåt, men efter att vännerna gått hem och bara de dryga var kvar så var jag inte direkt vaken för att det var roligt, utan för att jag inte vågade gå och lägga mej. Kaka hade i alla fall varit smart nog att göra det. Var som man var på en fest med små tonåringar som har sin första fylla ungefär. Lika roligt som att gå till tandläkaren(jobbigt, nervöst och en stor glädje när allt är över). Ska kaka ha fest med dessa igen så vet jag fem som flyr huset (2 marsvin, 2 hundar och jag, tror jag förresten tar med mej lite möbler och sådant för säkerhetens skull för att slippa vara orolig)

Vuxenpoäng till mej!!!!!

Smått och gott

Efter hårda krav från mitt fan, så har jag nu lyckats knepa ihop ytterliggare ett blogginlägg=)

Vår lilla flicka här hemma har nu gått och blivit kvinna! Hon löper... Vilket betyder att nu är de inget leka av mellan de två odjuren på ett tag. Vill ju inte ha fler....



I veckan har jag varit riktigt manlig. Jag har mekat med en skotare och gjort 50 timmars service och lite annat smått och gott. Jag bevisade en gång för alla att jag är PROFFS på att skita ner mej, inte ens killarna är lika duktig som jag mohahahaha!!!



Det var en Cat 554 som jag mekade med och faktiskt... vi hittade ett allvarligt fel i bakre diffen, en massa muttrar och skruvar som lossnat. Och det var tur det, annars kanske den hunnit sagt upp sej. Jag hoppas att alla antecknat?



Och här ni en idolbild från mitt senaste partaj hos grannen=) Maten var gudomlig, vinet lika så...=)

RSS 2.0