Bortgjord

Igår gjorde jag bort mej som fan. Alltså inga pinsamma grejer utan det blev inte riktigt som tänkt...

Har börjat springa igen eftersom jag bestämt mej för att ställa upp i några lopp på kul i sommar:) Men vill ju inte köra igång för hårt. Så jag kom på den utmärkta idén att rasta båda hundarna i dragsele samtidigt! Eftersom dom är inte särskilt van att springa och dra båda två och Zelda brukar vara lite ungdomsknäpp så jag tänkte att det skulle bli mååånga pauser=inte så hård springtur..... HAHAHA!! Vilket skämt!




Kände direkt de första lååånga och jävligt snabba springstegen att det här skulle gå undan. Efter ett lite smått skrockande för mej själv i sådär hundra kilometer i timmen så höll jag tungan rätt i mun för att hålla mej uppe på benen, jag är liksom inte så van att färdas till fots så snabbt... Har aldrig någonsin sprungit den där rundan så snabbt nångång, i nerförslutning så sprang jag det snabbaste jag kan. Har väl aldrig längtat till uppförsbackar någongång förut, igår var det dom som var vilan hehehe... Så det var den lugna turen, med träningsvärk i samma sekund man var hemma på gården.

Vems "fel" var då detta? Tjjjaaaa.... Zelda är nu min nya gudinna, hon kommer att bli grym i dragselen för hon har redan blivit det med ungdomsfasoner och allt. Hon körde på hela tiden, inte en lugn sekund från hennes sida, pressade på som fan. Liston försökte stanna och revirpinka och sänka farten ibland, men jag och mest Zelda höll latmasken på mattan. Men vi visste ju hela tiden att tjejer är grymmast;)

Semesterbokning

Idag har jag och kaka med hans barn varit i Bollnäs och shoppat. handlade en blomgrupp på Mobackes som tack till mor och far efter deras hjälp under våra inte allt för rika dagar, som förhoppningsvis aldrig kommer tillbaka... Sedan blev det handling av en massa prylar som man behövde, och mååånga bra hundbajspsar på rusta:) Sådana där som går att köpa på vanlig affär är värdelösa. Skitsvår att få upp och sedan äckligt tunna.

Idag har vi också beställt hotell  i Stockholm i sommar, ska dit med barnen en helg. Gå på Skansen, aquaria och lite sådant:)



På det här hotellet ska vi bo. Scandic Hasselbacken, ligger på djurgården.



Fint väder vill jag ha, för här hoppas jag att jag kan sitta;)      

Fjällen -09



Man kan ju tro att vi bara slappade... i alla fall vovvsarna...





och fint väder var det de flesta dagarna.

       
Kaka och Zelda                    Solmys                                      Jag och mor



Liston, jag, mamsen, Zelda och papsen:)

klänningsköpet del2

Nix, inga fjällenbilder idag för er heller:P Anledningen är för att dom ligger på fel dator... alltså kakas dator och då måste jag ju ha igång den och sitta där eller föra över via internet eller usb! Hör ni inte själv hur jobbigt de låter?;)

Så jag får roa er med mitt klänningsköp istället:) Klänningen kom idag! Köpte den i söndags, betala så det kom pengar till tisdagen, fick den idag onsdag. Gick alltså snabbt:) Så klänningen fick börja med att få halva skogen över sig(mjaaa några torra kvistar, barr och jord), när jag drog av mej skogskläderna och tog på mej klänningen istället. Varför vänta med första provningen?  Den hade perfekt storlek och de skor jag hade tänkt ha till passade även det till.:) Halsbandet vet jag inte.. passar men jag blir förbannad på den när den trasslar.. så den kanske inte är hel tills dess...

 
Sandra leker modebloggare

Klänningsköp

Japp då var man hemma från fjällen då.. i och försig kom jag hem redan i lördags. Men har inte haft varken ork eller tid för att knepa ihop något här. Bilder och info om fjällenresan kommer senare=)



Den här klänningen har jag köpt på tradera, oanvänd, men har inte hunnit fått den än 320 kronor fick jag punga ut för frakt och klänning. Förhoppningsvis passar den:) och är den fin i verkligheten så ska jag ha den på ett bröllop i sommar som jag är bjuden på:)

Fjälldags=)

FJÄLLEN!!!

Jäpp nu sticker jag till fjällen, börjar bli så dåligt med snö här hemma:P
Blir borta en vecka så ingen uppdatering här då inte.

Glad påsk=)

Första gången på över ett år!

Tack vare en kompis så red jag häst igår för första gången på över ett år:) Skrittade bara i och försig eftersom hästen inte ridits på ett tag. Men det var en mysig barbackatur i finvädret:) Som vanligt ska det alltid vara lite dramatik när det gäller hästar. När vi precis skulle ut och pulsa i lite snö stod min häst plötsligt på framknäna och man undra: va fan! Blev de så djupt? Gjorde hon illa sej? Och sedan låg hela hästen ner.... men inga skador här inte.. min lånade häst hade bara fått för sig att hon skulle försöka rulla sej... Ja sedan satt man inte och halvsov på hästryggen nåmer. Hon var jäkligt snabb måste jag säga. Sedan när vi kom tillbaka till stallet kommer en häst som dom delar hagen med gåendes efter vägen. Det bvisade sej att stallets ägare glömt att stänga en av de tre öppningarna till hagen. Vi hade släppt ut dom på annat ställe så vi hade inte märkt det. Så det blev till att försöka få tag på en häst som blev lite halvt hysterisk när den märkte att den var själv utanför hagen. hahaha!!!

Annars en trevlig helg, fint väder och kaka hade sina barn.

Lärdom

Jag ser inte fattigdomen som bara negativt. Jag har faktiskt lärt mej mycket utav det också. Så jag skulle inte vilja vara utan den här tiden, det har öppnat ögonen. Jag har då verkligen lärt mej vad som behövs och inte. Idagsläget så är jag och kaka långt under gränsen när det gäller att äta och få i sig tillräkligt med mat, så det är väl ingen bra lärdom. Skillnaden är väl att man till och med tappat aptiten på mat, jag längtar inte längre efter någon viss typ av mat, utan det är nu bara nödvändigt ont.

Det jag har lärt mej är annan typ av shopping. Det där med att bara gå och handla kläder, saker till hemmet etc kommer nog aldrig bli samma sak. Det överlever man utan ändå. Och ett par skor man tyckte var trasiga förut visar sej inte vara alltför trasiga. Fick till och med en chock när mamma hittat lite hudvårdsprylar hemma efter mej, svindyra märken! vad fan tänkte jag med? Den där jävla flaskan skulle varit till och med över våran veckliga matranson i pengar.

Träna gör man bara inte, då måste man verkligen få i sig mer mat! Så dom som aldrig fattat varför folk som bara går hemma och lever på bidrag inte kryddar sin vardag med träning, så har i alla fall jag börjat fatta varför.

Sedan märker man också att detta inte är något man vill prata om. Så därför pratar jag om detta bara för att provocera.

Men vissa saker kommer jag att köpa när pengarna väl kommer: mat, delar till de nergångna bilarna,ett par hela skor, en frysbox så man kan storhandla bättre och på så vis spara pengar. Tror fan jag ska göra det direkt också, har man levt fattigt ett bra tag nu så kan man lika gärna göra det lite till.

Idol i stan

Idag var Idol på besök i stan Gävle. Även jag var där=) Fast.. o nej jag sjöng inte. Jag var bara moraliskt stöd åt Kakas lillasyster mikaela. Var på plats ca 8 timmar, fick lyssna på lite scenframträdande när man stod ute i kön, men det var också boven till att dom släppte in senare än beräknat. Så de var både bra med framträdande och dåligt eftersom man fick stå längre än annars. Ingen mat på hela tiden, åt havregrynsgröt till frukost, tog med mej russin och vatten(nog fattade jag att det blev lång väntan, men har man inga pengar så har man inte) sedan så delade de ut gratisprover av olika de slag från läkerol där också, så då vet ni vad jag levde på mohaha! Min mage var lagomt trevlig när jag kom hem.. har intresseklubben antecknat? Det jobbigatse var alla dessa tagningar.. man skulle upp med händerna skrika: Gävle!! Idol!! eller bara JAAA!!! glöm inte när vi skulle dansa till "kungfu fighting" eller sjunga med i ACDC´s "Thunder"-låt. Omtagning efter omtagning.. GAH!!!! Mikaela gick inte vidare, men det var ändå en rätt kul grej=)


En vanlig dag...

.... utan större händelser. Kört skotare(skogamaskin som plockar upp virke) två veckor nu och nu börjar man få in snitsen och bli allmänbildad(lyssnar ju på radio hela dagarna och icke på nå dålig reklamradio med en och samma låt dygnet runt när det inte är reklamavbrottt.)!!

Är det nu sista månaden av fattigdom? Hoppas det.. börjar bli drygt. Bilarna behöver fixas och jag börjar bli slö pga snålandet av mat. Roligt egentligen att man äter sötsaker på möten osv och sedan klarar kvällen på det istället för middag, man blir inte direkt nyttig av att vara fattig hehe. Man sparar där man kan:)

Men nu till det värsta!!!!
Kaka har rakat av sej håret!!! ;( Jag saknar hans rufs. Men han rakade sej eftersom han inte gillade att ha oklippt hår och dröjer ju innan han får gå till frissan.

 På lördag ska jag följa med kakas lillasyster till Gävle, hon tänkte nämlingen ställa upp i uttagningen i Idol. hihihi!!!

RSS 2.0