Drygast Idag-Priset

Idag har vi en klar vinnare av Drygast Idag- Priset

I skrivandets stund kommer jag knappt åt tangenterna för att någon ligger i vägen.

Så gott folk... vinnaren av Drygast Idag-Priset går till....



SAGA!!!

Motivering:
Efter att ha börjat morgonen med att väcka matte genom att ha jagat hundar runt om i sängen och i sin iver hoppat på mattes mage ett x antal gånger så kan vi inte säga annat än att början var god.( För tillfället försöker hon även roffa åt sig mattes dragkedjesnöre på fleecetröjan matte bär på sig.)

Efter att ha gått ut starkt så fortsätter Saga med lite mindre drygheter som att sätta sej framför tv:n så matte inte ser texten och att leka med papperslappar och pennor matte försöker använda. Vidare fortsätter hon med att dra ner en av de tjockare glittren ur granen och springa iväg med denna och lyckas därmed stärka sin plats ytterliggare. Efter att sedan ha rivit och bitit i en bepälsad barstolsits så har hon redan vunnit fast halva dagen inte ens gått. För att fortsätta hålla sig i trim använder sig sedan Saga att hoppa upp och ner för mattes ben när denne sitter framför datorn, (givetvis med klorna utdragna för att få grepp)för att komma och för att gosa(host.. vara ivägen) och kliva på tangenterna.

Priset blir ett välförtjänt diplom...

Hon skrek i en halvtimme..

Flera personer hörde på mordkvällen skriken under en halvtimme, ”som när en gris slaktas”, beskriver en granne.

//
Aftonbladet

Jag hoppas att jag för evigt slipper få sådana vidriga grannar. Finner inga bra ord för att kunna sätta ord på min avsky till dessa människor för att visa hur högt jag föraktar dem.

Svårt att ringa polisen? svårt att knacka på dörren? Vad i helvete är detta för blinda och döva grisar?


Tortering och kreativa dagar

Bestämde mej för att inte jobba nu i mellandagarna och idag har jag inte gjort så mycket nyttigt, mest legat framför tv:n och halvsovit. Resten av tiden har jag väl tagit nån kort promenad med hundarna, tvättat lite och sådant. Ibland är det så skönt att göra just ingenting!:)

Nu ska jag fortsätta min kreativa dag genom att göra den avancerade middagen pommes frites med korv i ugnen. Sedan ska jag faktiskt ta och tortera mej själv lite. Fick en epilator i julklapp(önskade mej en) och jag har då ingen smärttröskel jag inte! Kommer ihåg att jag hörde på Mix megapol för nån tid sedan där grabbarna fick testa denna manick, och dom tyckte faktiskt inte det gjorde så ont. Så då tycker man ju inte man ska vara så mycket sämre, men det visar sej att det är jag, hrmm jag vänjer mej nog tillslut. Ordspråket: Vill man vara fin får man lida pin... har aldrig passat bättre.


Julen var här

Nu har den underbara julen redan varit. Vad fort det går när det väl börjar närma sig.

Idag är det riktigt blåsväder ute, var beredd att gå upp tidigt och ploga imorse eftersom det stod att det skulle snöa hela natten. Men det var bara att somna om:) Blåser så in i helvete och snöar lite "småfjun".

Egentligen får jag väl skämmas.... Utbildad Grafisk designer och har programmen i datorn fullt tillgängligt. Men ni får ändå varken beskurna eller på annat sätt fixade bilder. Har inte ens brytt mej när jag väl tar bilderna... Fast i och för sig. Jag fick en datamus från kaka i julklapp, eftersom jag har ingen då min datamus gick sönder förra nyår när vissa skulle använda datorbordet som armbrytningsbord.... Men kommer jag ihåg att använda denna datormus?

Nu ska jag dricka lite bubbelvatten för nu fick man en sådan manick i julklapp:)

Fick också andra julklappar men antar att de kanske inte är så intressant:) Eller så nämner jag det senare.


Årets lilla julgran.


Julklappsutdelning hos mor och far.

 
Godmorgon Sandra, mald av två hundar.



Tillsist.. Mors och fars gran, med en kär mor i bakgrunden och lite klappar under granen:)

Fullt med snö!!... inomhus...

VARFÖR???!!!

Är jag så idiotiskt envis att jag ska ha den vidaste och tyngsta granen någonsin?

Och självklart släpa upp den full med snö upp för en lång jävla trapp? Så att man blev ordentligt blöt om fötterna även EFTER man tagit bort snön.

Fast tja... det är väl bara att lyssna på den där envisa idioten och så att hon blir nöjd(allstå mej själv), för jag tror det kommer bli super! Och vad är en jul utan en riktig gran?

Jäpp.. här i byn är det tydligen mest snö än i hela resten av landskapet och det märktes då igår när jag plogade kan jag säga. Inte har jag hunnit julstäda heller(planerna snöades).. buääähhh!! Men då gjorde det mindre med alla barr och snö som lossnade från granen när man släpa upp den för trappen... man har ju lite tänk också eller hur? Handlar inte ett dugg om tidsbrist eller lathet.

Imorgon ska jag hinna jobba heltid, städa hela huset och sedan gå iväg på glöggkväll hos våra grannar ca 200m bort. Onsdag så ska jag hinna jobba heltid, städa det jag absolut inte hann städa på tisdagen(trodde ni på det själv att jag hann allt på onsdagen?? Hahahahaha!!!hrmm..), fixa lite julgröt och just jävlar!! skattkarta åt kakas barn så dom har något att göra på morgonkvisten på julafton, sedan så har vi ju att klä granen, ööhhh lägger det på tisdagen istället tror jag. Kaka ska göra julskinka någon gång när han har tid... när han inte jobbar sent för att hinna ikapp med alla sopor inför helgerna eller hämtar ungar. Sedan har vi myskväll hemma hos mor och far när kakas barn har kommit och klä en till gran. Sedan får vi inte glömma misstänkta snösvängar!!! Men lugn bara lugn, jag hinner, jag är ju Sandra för sjutton!!;) Jag är lugn som en filbunke:) Just ja, måste ju handla käk också nångång.. Har jag sagt att saaben är paj igen och står och surar i ett garage? Så jag måste låna bil om jag ska någonstans? Det är tur att jag faktiskt älskar julen, annars skulle jag hata den.. ;)hihi    hi

Idag firade vi pappa som fyllde år, handlade sista julklappen och hade som sagt upp granen, fördelningen är mycket god....

Snöplogning och julgransletning

Visst stämmer det att jag ska ploga bort snö min bäste H!!!
Fast inte en stor bamsing ska jag köra, utan en mindre parkmaskin. Som jag har vissa ställen jag ska ut på.
Just nu sitter jag och väntar på att de sega hundarna ska äta upp sin frukost och sedan ska dom få en mindre tur. Sedan åker jag och plogar bort den snö som har hunnit komma tills nu, eftersom nu "kräks" det ner gott med snö. Men har inte åkt ut tidigare för att slippa åka ut flera gånger idag. Kan bli en gång till ändå... och jag som hade tänkt julstäda idag!

Igår var jag, Kaka, papps och hundarna ute och leta årets julgran. Det var en hel del snö att pulsa i och rätt kallt, men vi kämpade på:).Vi hittade tillslut några godkända granar efter en dags "arbete", men Kaka och jag får faktiskt en lite udda gran även om den är både jämn och tät. Blir väl bild på den senare.


Detta var förra årets gran, i år byter den rum till rummet man ser in i genom dörren på bilden.

Snö, snö, snö och farliga chokladpraliner

Nu har jag fått min klänning:) Och jag kan ha den! :) Men man har inte den snygga fotomodellkroppen direkt, haha!!!

Nu är det snö i massor i alla fall!!! Jippi!! Har fått lite innejobb på Stora, men har hunnit varit ute och pistat eljusspåren här hemma också och sedan blir det lite snöplogning. Kanske i helgen, för då har jag jour.

Har kommit fram till att jag äter alldeles för mycket sötsaker och det är alla fika när man hälsar på folk som är värst. Hade bestämt mej att inte äta nå sötsaker före helgen.. hehehehe... Lyckas Sandra med detta? Mjaaa... Idag på kontoret så kom en person först på förmiddagsfikat och bjöd på lussekatter(jag åt faktiskt inte) på eftermiddagen så kom en annan med en julklapp till kontoret, chokladpraliner och jaaa... sån ordning har jag inte på mej själv. Så roffade åt mig lite chokladpraliner till kaffet;) Någon måtta får det faktiskt vara!

Och nu lite julstämning!:)

 

Rappappapapa

Fick inlägg om Rapapappapa-låten som jag måste erkänna jag helt och hållet missat, men sedan så har jag bara sprungit runt i skogen det senaste halvåret och inte varit på någon krog där jag antar man får höra den till leda. För jag sökte på låten, och säger bara det. Jag är glad att jag missat den!!!!

Skulle jag hört den lika mycket som eyo-låten hunnit börjat innan jag slänger av radion, så måste jag erkänna att den hade vunnit årets sämsta låt!!! Så nu har du tur Milou eller vad du nu kallar dej, du får nöja dej med att ha en värdelös låt. Men Rapppapapaa-låten slår dej med hästlängder!
För jag antar att det är denna låt? Fast nu är väl detta kanske inte originalet, men detta hittade jag innan jag tappade tålamodet. Jag har inget stort tålamod heller. Så hoppa in i mitten så hör du vad det är för skit.

Ännu en kär lista... och en klänning.


Den här klänningen ska jag ha på nyår(om den passar). Köpte den på tradera för att jag vill ha något nytt. Är en klänning från Asos:) Får se om jag överlever att den inte har några axelband....

I övrigt vill jag nästan ha en ny lista här!!! Japp jag tycker om listor. Nu ska jag ha en lista för några av årets grejer, och även om det INTE är årets grejer utan bara det att jag kommit i kontakt med det iår så räknas det till årets i alla fall!!! True blood är en sådan sak...

Så.. här är den!

ÅRET SOM GÅTT- LISTAN

BÄSTA...
..Låt:
Enkel match!! Självklart är det introlåten till Trueblood!:) "Bad things with you". Eftersom jag också är allsmäktig så har jag rätt... den kan så vara tre år eller liknande. För mig är det årets låt!;)
..TV-serie:
Oh nej, jag satt inte uppe hela nätterna och lät Kaka sova ensam i den stora kalla sängen för att kolla på något jag absolut inte blev lite fjantigt beroende av.. Alltså... True Blood.
..Händelse:
Mjä.. hänt så mycket! Detta var svårt, mycket svårt. Har ju slutat skolan för hundrade gången, varit på bröllop, kaka har fått nytt jobb, Saga kom till familjen, jag har nytt jobb, premiärshopping i ullared, kort semester i sthlm, Kaka blivit morbror....
Men ska svininfluensan få vinna denna match? Med Kakas vagel på ögat, då han såg ut att ha "sprungit in i en dörr"? "Han diskade inte tillräckligt snabbt" tycker jag också man kan använda som förklaring;)
..sötaste:
Jag är inte alls betagen av det som är "mitt". Jag kan ju inte rå för att jag råkat få den sötaste och knäppaste katten. Eller hur? Det är bara att acceptera att hon är goast i hela världen och därför sötast för i år.;)
..Bekräftelse:
Bästa bekräftelsen var ju absolut när det blev helt uppenbart att det är JAG som bestämmer över min och kakas lön. mohahahha!!!! Han klagade lite smått att hans mobil strular, och att han helst skulle vilja köpa en ny, men att ja vi har ju inte råd(han hade fått mycket bra lön just då), dessutom menade han det. Varav jag säger att: Det har du visst. Kakas haka är nere i golvet och efter detta godkännande vågar han gå och köpa en mobil åt sig själv för SINA pengar, who´s the man?..hrmmm.. woman?;)
..Present:
Bästa presenterna är ju dom man inte har bett om, eller förväntat sig. Kaka köpte en mobil åt mig fast jag inte bett om det, fyllde år, firade något etc. Det tycker jag visar stor omtanke, sedan var det en riktig bra mobil också;) Jag är ICKE ytlig.

SÄMSTA...
..Låt:
Det är tur att det snabbt går att byta radiokanal eller stänga av radion när skit som eyo technology börjar spelas i radion, annars skulle jag personligen ta mej till radiostationen och radera bort skiten sedan skulle jag fortsätta min vandring tills jag utplånat den från alla hårddiskar, skivor, mp3-spelare, spotify-listor med mera så man slipper höra den smörande stönsångaren.
..TV-serie:
(Nu blev detta en dokusåpa, förvånad?) VEM i helvete kollar på Paradice hotel??!!! För mig räcker det gott och väl med reklamen om den, trodde dom gjort sig av med denna idé, grävt ner den och sedan tigit om den!
..Händelse:
Hundra miljoner saker! Men nu glömmer vi världssvälten, krigen, finanskrisen, de stackare som blir av med sin sjukpenning etc.
Sämsta händelsen är den globala uppvärmingen..... SNÖN har ju inte kommit än!!! Livet är pest utan snö på vintern...
..sötaste:
Lite rolig överrubrik kanske, men Tiger Woods är allt annat än söt... 
..Bekräftelse:
Jag förstod väl att snön skulle bli sen... Men jag behöver inte få det bekräftat att jag hade rätt! Jag kan ha fel också... jag klarar av det!
..Present:
De där extrakilon som jag fått i present av kakas godisskål, kan jag vara utan... Suck..


Sedan kom jag på annat roligt som kanske inte platsar i listan...
Vem fan tycker att Bingo Rimer är snygg(Sandra har kollat på "Hål i väggen" eller var det heter för evigheter sedan)? Fattar inte hur dessa småtjejer vill ligga med honom hela tiden(Iofs de vill fotografera). Jag skulle inte göra det så om jag fick betalt eller fick ta ett fotografi. Äcklig snuskgubbe detta. För tänk efter noga! Tror ni inte att han kommer fortsätta likadant när han närmar sig de 50?

Egentligen borde jag kanske göra en "Kändispersonerjagintegillar- Listan". Men det får vänta lite.

Nu tackar jag och mitt mycket tänkvärda inlägg för oss och hälsar er välkommen åter!


nunneträff

Förra helgen var jag ner till några bekanta vid Vadstena tillsammans med kaka, mor och far. Åkte torsdagen och kom en sen söndagkväll. Trevligt var det, lite shopping och blev bland annat bjuden på julbord. Var bland annat på nunneträff! Jäpp, riktiga nunnor var jag hälsade på! Trevliga damer detta, men var inte oroliga... jag funderar inte på att bli en.

Saga var ju hos Sofia och hennes två katter(Tack Sofia), en riktig buse är Saga, lyckades ha ner två krukor, en ljusstake och sno sängen för de andra lite snällare katterna. Jag kanske inte skulle vara rädd att hon skulle bli bortskämd. Hon är väl redan! :O Herr Liston hade bara ätit en gång och när han fick träffa sin kära matte och husse igen så har han börjat äta som vanligt igen. Känsliga hund....

Grattis i efterskott Helena, ber om ursäkt att inte det här in lägget kom på din födelsedag. Men vad säger man? Bättre sent än aldrig?

Nu ska jag glo på idol och hoppas att erik vinner...


RSS 2.0