Loppinvasion

Det finns någon i den här familjen som fått loppor. Kan säga att det inte direkt kom som en chock om vem som kom dragandes med dom: Zelda - bebis i fullvuxen förpackning.

Så nu har hela djurflocken fått behandling, jag har dammsugit och håller på tvättar förfullt. För det ska man tydligen göra för att inga ägg ska överleva... suck... ibland blir man less på djur...

Något jag blev så less att bägaren runnit över var den förbenade heltäckningsmattan i ena barnrummet. SJÄLVKLART ska vi haft barnen här nu när vi precis upptäckt vad Zelda går och bär på. Hade vi inte haft dem då, så skulle det rummet vara säkrat. Men nu har ju både vovvar och katt sprungit in därinne när barnen "glömt" sätta för "grinden" för att sedan stolt berätta att Zelda-ja hon minsann hoppade upp i sängen hon. Tänkt dej att göra ren en hel heltäckningsmatta! Jag är inte beredd på det - därför river jag ut den! Och ja... jag har börjat:)


Könsroller

Måste ju berätta om idag när vi gäckade med könsrollerna här hemma lite sådär omedvetet.
Kommer hem efter en härligt återseende med kompisen Emma(se inlägget nedan). Maten står på bordet, stek gjord i lergryta med färskpotatis i ugn och hemmagjord sås.

Äter den goda maten.
Upptäcker stoppet som blivit i avloppet i köket... jo karlarna(två stycken för tillfället) visste om det, som lyckats göra det dessutom... Kavlar upp ärmarna och ordnar detta som ett proffs(kan man åtminstone låtsas).;)

Kärt återseende

Jag har kommit på att året 2006 var ett mycket bra år för mig att göra nya bekantskaper.

Jag träffade min kaka då.. dessutom träffade jag den här filuren...

Emma:)

Idag träffade jag henne för första gången på två år. Och precis som det ska vara när man träffar en äkta vän så var det som att åren aldrig gått utan som om vi träffades senast igår! Men två år är ingen bra vana att fortsätta med, utan detta måste vi bli bättre på. Men det ordnar sig nog nu när jag börjar plugga lite närmare henne:)


Hemma igen

Nu är jag hemkommen från söder där Kaka nu har skjutit upp hagel och har full jägarexamen.
Hade tänkt åka hem från början redan i fredags, men var lite för trevligt så vi blev kvar.:)

På vägen hem svängde vi förbi där jag kommer att gå i skola och såg att hundgårdarna var lagom stora åt de två små liven.


Lillgumsan Zelda

Mer skog...


Jag på en gigantisk stubbe nere i Helsingborg...
Väldigt passande till skogstemat, som denna blogg förvånandsvärt hamnat i... Och aldrig varit i annars menar jag.. hrmm...

Har redan ringt om boende. Herr vov och Fläskan kommer bli två kära "varannanvecka-barn" efter lite funderingar. Alltså nån vecka hos mej och nån vecka hemma hos Kaka. Allt för att alla ska bli så nöjda och glada som möjligt. Därför blir det ett boende(studentrum) där hundgård ingår. Och eftersom jag är snabb i starten så fick jag ju välja och vraka bland rummen, så 25kvm kommer vi bo i. Mycket bättre än 13 kvm måste jag säga. Prisskillnaden var bara på 200:- så här vann den bekväma sortens människa.

Så det intressanta just nu... slår jag Helena i storlek på boende, till och med när jag bor i STUDENTRUM?!

Det är varmt....



... och vissa har semester...

Själv jobbar jag i värmen. Men får känna av några dagar ledigt igen nu på onsdag.

Har ni fått antagningsbesked från skinnskatteberg. Och SJÄLVKLART kom jag in;P

Tillbaka till stickandet

Hemma från semestern, som har varit riktigt lyckad. Fick känna på något där nere i söder... inga mygg, inga knott... Man kunde sitta ute på kvällen utan att bli uppäten... Snacka om paradis!!! Sedan kommer man hem.. hem till några tusen myggsvärmar och en helvetisk fuktig värme... har redan som paranoid smällt mig själv lite här och där för att jag "tyckt" det stuckit till. Håller redan på kliar mig som tokig efter alla dessa jävla bett. Och inte stannar dom ute heller utan envisas med att komma in och äta upp en, och vi som MÅSTE ha några fönster öppna för att slippa bastubad!
Vet inte om jag tidigare nämnt att jag hatar mygg? Tja... det tål i alla fall att upprepas!

Men liiiite trevligt var det väl att komma hem då... Det bästa av allt var såklart: En söt katt med stirrande ögon ligger på "hennes" soffa på övervåningen i sommarstugan. När jag kommer upp och säger hej, stirrar den där söta katten ännu mer med sina söta ögon och säger "mjähhää?", lämnar sedan sin sköna plats, kommer trippandes och ska upp i min famn.:)

Nu med facit i hand kan jag berätta att Herr vov har inte fått en antydan till kula. Pappa har varit stenhård... och bara gett honom korv efter att han ätit upp sin torrfodermat.;) Behöver jag berätta att Herr vov skött sitt torrfoderätande exemplariskt?

Däremot var det en viss katt som helt plötsligt var något tyngre...

RSS 2.0