Semester!!!

Imorgon mina vänner... åker jag på semester:) Sticker en vecka till helsingborg med min kaka.

Vovvarna och Saga är nu förpassade till mor och far.
Förväntar mej att Liston ser ut som en korv när vi kommer hem, efter all korvätning som pappa "råkat" ge honom.

Nu är bara frågan.. behöver jag verkligen all packning?

glädje i skogen...

Idag när jag gick i min ensamhet i skogen, blev jag plötsligt väldigt uppåt till sinnes.
Varför kan man fråga sig, det var ju ingen där som kunde roa mig med roliga skämt direkt....

Kom fram till att det var för jag precis tänkt på fina tallhedar, tallhedar utan konstigheter, jämna och fina rader av träd... ja.. jag är förstörd för evigt....

Omtänksamheten själv

Saga tänker på sin familj...
Idag när hundarna och jag kom tillbaka från vår promenadsväng så låg det en halv uppäten mus vid ingången till hundarnas hundgård.

Givmild den lilla damen... fast jag måste erkänna att jag inte lät hundarna dela på läckerbiten.

Ett gammalt minne, då man fick TVINGA ut henne.

Bröllopyra 2

I helgen har det varit full fart, och nog har det varit bröllopsyra i Ockelbo allt. Kaka, jag och barnen var och kollade på storbildsskärmen med MÅNGA andra och sedan kollade på uppträdanden.




Jag SA ju mycket folk... kom ihåg att detta är vad jag fick med i kameran...


Scen och storbildskärm-som gjorde sak för sitt namn.



I veckan blir det att jobba av! Har förlorat många timmar på skolavslutningar, bank-besök och bilhandlande. Har tänkt jobba två lördag-fm på rad men tro fan det har spöregnat båda gångerna. Det har helt enkelt inte varit meningen att jag skulle jobba helg... Får se om jag lyckas bättre med att jobba nån timme extra per dag och gå ut midsommar fm. Sedan får jag semester en vecka:)

Bröllopsyra



Nu har min käre bror Björn och hans tjej Emma gift sig i den stundade bröllopsyran...











Nejdå... inte än... de var "bara" mannekänger till bröllopskläder i Ockelbo...



Och jag kan ju stolt säga att de var det vackraste paret och personerna på sen :D

Glad:)

WWWIIIEEEWWIIIHHH!!!

Idag ringde jag och snodde bilen mitt framför ögonen på nån annan... mohahaha!! Jag vet alltid när jag ska slå till med min elakhet:)

Så nu är jag snäll som en gosebjörn och kan till och med bjuda på en rolig historia för att förmedla min glada känsla. För nu är jag opel-ägare x 2! Väntar tills dess de ska fixa den lite men förhoppningsvis hämtar jag den imorgon:)

NU till den roliga historien:
Ett gäng myror gick på en stig, då kom en elefant i motsatt riktning.
Elefanten: Flytta på er!
Myrorna(tänk pipig röst): NÄÄÄH
Elefanten: Flytta på er!
Myrorna: NÄÄÄH
Elefanten: Då trampar jag på er!
Elefanten lyfter sitt ben, men alla myrorna hoppar på elefanten. Elefanten ruskar på sig så att alla myror utom en som hänger på halsen faller av.
Varav de andra myrorna skriker: Stryp han Bertil! Stryp han!

Trevligt dygn...

VILKEN PÄRS!

Phu! Den som vill se ett äkta nervvrak ska genast bege sig till den där stora gula kåken och glo på den där rödhåriga filuren som sitter vid datorn!

13/6 - 10
kl. 09.30
Kliver upp, kommer på den smarta idén att städa och tvätta saab.
kl.11.00
Städar och tvättar saab
kl. 16.45
Sätter in annons på saab
kl.17.00
Telefonen ringer!!!!

kl. 19.44
en som åkt långt (ironiskt nog ifrån där jag troligen kommer att plugga sedan- skinnskatteberg) dyker upp på gårdsplanen och kollar på saaben. Sa jag kollar? Killen åker en snabb vända och är tillbaka innan jag hunnit blinka. Gasar lite på motorn, kollar oljan och sedan skrivs det papper och allt är klart på högst 10 min...

Frid och fröjd? Knappast....

kl. 23.30

Kakas telefon ringer, vi ligger i sängen. En jävla bilköpare igen???? Vi vägrar svara.

14/6 - 10
kl. 00.30

Telefonhelvetet ringer igen, jag kollar vem fan som är en idiot. Visar sig att det är den nya tidigare nöjda saabägaren-som inte är så nöjd längre. Motorn har pajjat 30 km från hans hem - pratar om kompensation vilket jag inte vill ge honom något svar på då... Han tror vi lurat honom, jag vet att vi inte visste om något motorfel.

kl. 00.45
Kliver upp-kan inte somna. Sätter mig framför datorn, tar en skvätt dyr 700kr/l flaska whisky för att lugna mina nerver och för att kunna somna. Första gången i mitt liv och inte funkade det heller...

kl.01.45 - 02.15
Sandra Somnar

kl.4.40
älskade kaka väcker mig eftersom han inte hittar opelnyckeln, extra-nyckeln har vi slarvat bort för ca ett år sedan. Vi springer runt ute och inne, kollar i möjliga och även omöjliga ställen och inte fan hittar vi nån nyckel.

Kl. 6.15
ringer kaka sitt jobb och säger att han inte tar sig dit. Verkar som jag också måste ta ledigt för att åka till en opelaffär för att få tillverka ny nyckel.

kl. 07.40
Kära Sandra, som vi fått lära oss varit en Vit magi-Prästinna i ett tidigare liv, efter ett besök hos ett medium. Visar opelnycklarna vart skåpet ska stå. Sandra väljer att det sista hon gör innan hon åker till jobbet, att kolla i skrubben en sista gång, i en plastpåse, dyker ner handen och känner direkt... fanskapet(jag) hittar extranyckeln!

kl. 07.00
Tur att man kan gå i en avstressande skog ibland, men jag tänkte inte så mycket på träd.... måste jag erkänna...

kl. 12.00
Kaka pratat med herr köpare, han har accepterat sin sits och har satt ut bilen på annons igen. Tror inte längre vi lurat honom... phu!

kl.15.00
Åker hem, tar en dusch

kl. 16.00
Är på banken, vill ta ett billån. Får lånelöfte..

kl.16.15
Kaka, jag och papps åker till Sandviken och hittar kärleken...

VILL HA!!!!
Imorgonbitti kl. 09.00 prick kommer jag ringa direktnumret till säljaren och säga: MIN!!!

kl. 19.00
Saaben har nu sin tredje ägare på mindre än 24 timmar!

kl.21.20
Sandra sitter på bloggen och går nu och lägger sig....

STRESS!

Idag tvättade jag och städade saaben för att sätta ut den på annons. Tyckte vi kunde göra det, så vi inte hade den dragandes sedan när vi letar en ny.

Vi gjorde det för att sedan kanske få nån som ringde och vi kunde sitta och vara lite mer avslappnad att vi hade nån som kanske ville ha den. Och att vi skulle få loss lite pengar på den.

Sa jag avslappnad? VI HAR SPRUNGIT, STRESSAT OCH KUTAT!
Folk har ringt som galningar! Och nu är det en som kommer direkt och kollar på den. Det var den avslappnade försäljningen det. Försöker du ringa mej på min mobil nu så ring på hemnumret. Jag har mobilen på ljudlös.

Tack för mig, hej!


Tackar:)

Nä det här går väl inte för sig. Har fyllt år och blev grattad: personligen, via sms, facebook etc på så vis att man kände sig som fröken populär. Inte illa pinkat:) Det kan man inte tror före när den där ensamma, smutsiga, myggmedelsluktande saken som springer runt i skogen och hoppar till: EN MÄNNISKA!!! För att sedan pusta ut: Det var bara en älg...

Men jag tackar alla!!! Ingen nämnd ingen glömd:)

Kaka och jag har börjat leta ny bil, ska ha en mindre, snålare och lågmilare. Men börjar bli sentimental. Saaben är en fin bil... saaben är en vacker bil... Saaben är en bra bil... Saaben tar mej dit jag vill.. jag kommer att sakna saaben...

Karl-Arne

Idag höll jag på att bli omdöpt till Karl-Arne...

För att ta det från början...
Är det något jag nästan hatar lika mycket som myggen som höll på göra mej lagom galen för att hamna på psyk, så är det otydliga rågångar(Gränsen mellan två olika ägares bestånd). De gränser som bara går mellan olika bestånd inom min arbetsgivares arbetsgivare gör det inget om de blir lite fel, eftersom det är samma ägare. Men med rågångar till andra ägare är det annorlunda. Är du över linjen och det råkas ta lite träd från den andra ägaren kan det bli dyrt för företaget.

Alltså viktigt att hamna rätt här...
Så jag går alltså efter en rå som är lite lagom tydlig med avhuggna grenar och lite band. Helt plötsligt försvinner alla ledtrådar för vart fan den där jävla rån går. Det enda jag ser är gamla band från den förra bandningen, men som slirar iväg lite konstigt. Varav jag tänker: Stämmer den där bandningen heter jag Karl-Arne...

Jag går och letar och letar i ca en timme efter rån. Går ner till ena hörnet där rån fortsätter åt ett annat håll och avgränsar ett annat bestånd. Och självklart mina vänner, så var den så tydlig att till och med en stockholmare som aldrig varit i skogen skulle ha sett den. En tvåårig unge skulle ha pekat på de nersprejade träden och trott att den röda färgen var blod eftersom träden inte hade några grenar på stammarna och + att det var miljoner band - Alltså en planerares våta dröm. Men den rågränsen hade jag ju ingen använding för.

Tillsut verkade det som att jag hette Karl-Arne ändå... Jag började banda som efter den förra gallringen.... ett tag... sedan blev jag mitt vanliga tjuriga jag igen... och började leta den där rån jag inte såg... och bestämde mej för att: fan, här tänker jag sätta MIN rå!... började banda MIN rå... för att fem sekunder senare börjar se den riktiga rån... som går precis som jag bandar... så gissa vem som hade rätt utan att veta?! TADA!!! Och inte heter hon Karl-Arne.. utan Sandra:)


RSS 2.0