Imponerande.. hänga på magen

Stackars lilla Saga. Nyopererad men verkar ändå må rätt ok.
Men eftersom vi fick främmande idag då Helena kom på kaffe så var hon ju tvungen att göra sitt bästa för att imponera. Så hon jagade flugor, gick över köksbordet/stolarna ett par hundra gånger för att visa upp sig. Tillslut drog hon upp sitt ess från rockärmen och började hänga med magen över stolsryggen och bita i svansen som var på andra sidan stolsryggen... ALLT för att imponera på åskådarna.

Men det var mer än den lilla kroppen mäktade med, så hon spydde... Men hon förvarnade oss med ett högt jam innan hon började dansa tango med ben och mage och släppte ut innehållet. Tja.. hon lyckades sno vår uppmärksamhet i alla fall, imponerande eller inte.


Zelda och Saga när Saga är som "vanligt."

Idag kom kaka hem med hyrfilm. Twilight-seriens andra film New Moon. Den var inge vidare. Hade nog varit bättre om man inte suttit och irriterat sig på tjejen det handlade om hela tiden. Var ju i princip så att man hoppades att den rödhåriga vampyren som ville döda henne skulle lyckas, så att det blev tyst på gnället... och det kanske inte direkt är tanken man ska tycka?

Nej.. då är mina drömmar MYCKET roligare och intressantare.
Häromsisten till exempel. Då jag drömde en mindre trevlig dröm. Var på nån gård som råkade bli värsta rysarfilmen men en massa blodsplatter och mördare. Jag lyckades i alla fall fly med min fina vita opel när alla andra blivit mördade och körde över branta berg och vassa och höga stenar som du i vanliga fall inte skulle ta dig förbi ens med en skogsmaskin. Lätt som en plätt var det faktiskt. Var bara att väja lite och gasa!

I alla fall.. så lyckades jag komma "hem". Det visade sig att min så kallade familj(vilka var dessa personer egentligen?) var snorrika och bodde i ett jäkligt stort hus. Så det var många dörrar och fönster som skulle låsas för att inte mördarna skulle lyckas ta sig in. Fast det visade sig att mördarna lyckats döda en person innan jag ens var klar med låsningen, så lyckat var det... Men för att göra en lång knepig historia kortare så slutade det i alla fall att jag tog mig ett par heliumballonger och flög iväg från hela skiten. MYCKET roligare:).

Fläsk

Klockan är snart tolv. Jag sitter vid datorn och har fått mycket intressant, rolig och tänkvärd läsning:) Sova kan man göra när man dör!

Hade en söt liten kissemiss här brevid mig för en stund sedan, låg bervid datorn och sussade lite sött. Men hon gav upp tillsut och gick och slaggade hos husse i sängen istället.

Handen på hjärtat... jag börjar bli fet. Eller fet och fet, fläsk är ett bättre ord. Jag har utökat mitt fläskföråd till magra och svåra tider. Jag bannar min Kaka! Skulle inte han komma med goda godispåsar och "Hipps" (Chips med dipp, som kaka och jag så kreativt kommit på) så skulle det inte vara så! Självdiciplin finns inte. Förstå det!

Påskfirande?

Jag hade inte tänkt bry mig ett dugg om påsken. Inte en tillstymmelse till påskpynt eller påskmat. Påskgodis kan man väl kalla Kakas obligatoriska helggodispåse. Men egentligen är inte den heller särskilt påskig.

Men nu verkar vi nästan blir tvungna att nästan låtsas att vi brytt oss. Kakas dotter skulle rida i helgen så vi åkte och hämtade henne och det enda ungen frågade var om vi hade fått upp påskpyntet än! Eftersom våran plan var att skita i allt, så sa vi inte hade haft upp något. Då kom ju såklart frågan NÄR vi skulle ha upp pyntet. Självklart är hon väl lika mycket ute efter påskgodiset. Men eftersom hon envisades med att nämna dessa förbaskade påskpynt ca 100 gånger och dom ska vara hos oss i påsk, så är det väl lika bra att dra in nått ris och köpa en fjäder för en femma så vi alla fall har något.

Påskar ni något hemma?

Imorgon kommer lilla fröken Saga sluta kunna producera ungar. Då ska hon kastreras.
Zelda är skadeglad....



Roande



Jag roade min helg åt att fiska med familjen och dessa filurer var med och hade trevligt. Ikväll hade jag inget för mig, därför roade jag mig med denna.:)

Vad är detta?



Är det alternativ nummer ett?
En ny modern design. Inspirerad av sommarens kungliga bröllop: En bröllopsslöja för katter med en djupblå färg för att symbolisera kungahusets vapen som har blå färg i bakgrunden?


Eller är det alternativ nummer två?
Är det bara så att katten Saga på egen hand hittat in i en sportjacka? Men inte hittade ut?


Okej... Alternativ nummer ett hade varit häftigt. Men det var tyvärr bara katten Saga som hittade en sportjacka, hittade "lufthålet" i ryggen och kröp in där. Hur man sedan kom ut förstod hon inte, men hon låg lugnt och väntade på att matte skulle sluta skratta, lägga ifrån sig kameran och hjälpa henne ut:)


Istället för blommor...

Jag har aldrig fått blommor av min Kaka, utom den gången vi var på marknaden och det gick runt en försäljare som sålde stora rosor från en korg och jag krävde en blomma. Då fick jag en:)

Däremot så älskar min kaka att köpa teknikprylar, saken är den att han sällan köper till sig själv. Utan undertecknad blir "offret" för hans köplusta. Och på så sätt lyckas han skämma bort mig ändå:) Han har hunnit köpa mig en ny mobil, extern hårddisk, datamus...

Idag kom jag hem från ett möte och då reagerar jag på att skärmen på datorn är halvt nerfälld. Jag reagerade inte att det var en stor vit sak under den, utan: vem fan har rört min dataskärm! Sedan såg jag att jag fått en ny "blomma":) En kylplatta till min hårt arbetande dator:)


RSS 2.0