hemma

Hello hello..
Nu är jag hemma en vecka i byn och ska räkna matte inför en spännande mattetenta... Måste få påstå att skolan verkar ha vana att handskas med ångestfyllda elever, för direkt efter provet åker vi på resa till stlhm. Allt för att vi stackare ska glömma våra sorger. Kan bli en rolig syn, 57 skogisar som ska kolla på skog... i sthlm. Så råkar du vara i stan och se ett stort antal förvirrade själar som ingående diskuterar vad matbordet är gjort i för trädslag så kan det vara vi.
Haft Liston med mej nere nu i två veckor, som varit hostig sådär sista veckan. Han hade lite spykalas i lördags så funderade om det var någon fortsättning efter det.. Visar sej vara bara något fix. För vad det än var.. så lämnade han det kvar i skinnskatteberg. Liston har nu vunnit pris för självömkan.
Själv så börjar jag nästan se vältränad ut, men förväntar mej att en vecka hemma ska ordna upp den saken. Springer, spelar innebandy, gymmar ungefär varje dag där nere nuförtiden. Tänk vad man kan göra av lite tidsfördriv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0