the best

Min medkänsla till andra levande varelser sitter precis där den ska... det märkte jag idag när herr vov låg i min säng och började hulka lite granna.... MIN SÄNG! Bort med dej hund! BORT! T a c k!!! SÄNGEN klarade sig!!! 

Hur det gick för herr vov? Det kom ingen spya på golvet heller, hade kanske satt ett sådantdär irriterande löst hundhår i halsen. Jag vet hur irriterande löst hundhår kan vara, fast mest på golvet, smörknivar och på kläder då... jag är nog den bästa hundmatten ever!


Turdag

Sitter här och förundras över att jag faktiskt känner ett sting av trötthet(har man sovit två timmar mellan kl.18.00-20.00 så kanske man borde vara piggare eller?).
Inga lektioner imorgon... men däremot ett ekologiuppgift som jag inte kollat upp än. En uppgift som de som kollat upp, gärna berättar spökhistorier om... Låter lovande... Så jag vet vad jag kommer att göra i helgen i alla fall. Förrutom att åka skidor och städa vill säga.....

I onsdags hade jag för första gången något som kallas Dugga. En dugga är i det här fallet tio frågor som man kan svara sant eller falskt på. I det här fallet ekologifrågor. Med hjälp av denna kan man i alla fall få lite extra poäng som sedan räknas med i tentan. MYCKET bra om man skulle ligga på godkäntgränsen...Förklaring på Dugga gjord...

I alla fall, så när vår käre lärare delade ut papprena så sa han: -Skratta inte för att det är så lätta frågor! Varav jag slappnade av i sisådär en millisekund. LÄTTA frågor?! Åjo! Jag skrattade gott för mig själv, men mest av skräck...

Tydligen var det min turdag i alla fall, jag chansade rätt på det mesta:)

Råkade?

Sitter och funderar på att plugga lite till innan läggdags... NÄMEN! R.Å.K.A.R jag slänga ihop en ny header bara på kul? Råkade jag igår storstäda studentrummet och till och med dammtorka? Råkade jag i höstas göra rent de två fläktarna ovanför spisen här på läkarvillan en gång när jag skulle plugga? ....Och glöm för sjutton inte gången då jag frivilligt städade en av toaletterna för att den var just skitig!
Varför är det så? Varför blir allt annat helt plötsligt så mycket roligare bara för att man tänker ordet plugga? För när sanningen ska fram så är det inte världens hemskaste grej att göra...

Planerarsjukan...

Igår hade vi det lyxigt värre här nere i Skinnsberg... Blev bjuden på både lunch och middag av företag som var här och visade upp sig. Känns rätt härligt att vi är så pass eftertraktade att företagen verkligen vill komma hit och visa upp sig och fjäska lite.:)

Det är ett socialt arbete jag utbildar mig till har jag fått höra, man får verkligen lära sig att ta människor. Och man ska egentligen tycka om människor lika mycket som skog... En sak jag blev att fundera på... har de någonsin hört talas om "planerarsjukan?"

Tentor!!!

Har två tentor imorgon. En stor och mäktig.. så därför sitter jag här och uppdaterar för första gången på länge!:)
Har redan gått en halvår här nere nu och shit vad tiden går fort! Jag är rädd att om jag blundar så har åren bara flugit iväg.

I sommar är jag välkommen tillbaka till Stora och jobba med planering. Men med min proffsighet så borde det såklart vara självklart! Eller?

RSS 2.0