Spelpremiär

Sitter just nu och spelar heroes 3 tillsammans med kaka och hans bror.  Första gången jag gör de.. är faktiskt kul=) Imorgon ska jag på arbetsintervju. Har ingenting att göra med grafisk design. Utan på ett pannkakeri.. hihi. men ett jobb är ett jobb...

Ett tips till den som vill...

.... köp aldrig en toast på SOS-kiosken för 20:- i Gävle. Sämsta toast jag någonsin ätit. Två vanliga toastbröd, en fjuttskinkskiva och en droppe cheddarost. Platt som en pannkaka.

utställningar

Jag vet att jag inte har skrivit eller lagt upp några bilder från min utställning vid påsk. På tiden nudå.. eller vad säger ni? Fick i alla fall en tavla såld. Hade satt rätt så höga priser, för jag har hellre dom kvar än att slänga bort dom på nån.

I sommar ska jag ställa ut igen! Hahaha!! 20 tavlor att måla på en månad. Ibland undrar jag vad jag själv tänker med..
image20

Förmycket lakritsnappar

Jag har ätit för många lakritsnappar! Så nu känner jag en otäck bismak på tungan. Blä! Lakritsnapparna som jag köpte åt mej som tröst då jag var tvungen att en än gång köpa en matlåda med dålig mat i. Hann inte laga mat igår och det finns ju att köpa. Men det är ett lotteri på ätligt och oätligt. Den här gången var det en biff som inte var riktigt genomstekt och hade konstig smak. Ja... tack och lov för lakritsnappar och kaffe säger jag då bara! Fast bismaken hade jag kunnat hoppa över...

Inget material

Jag har kommit till den otrevliga insikten om att jag har INGET till en portfolio som ska vara klart till den 5:e maj. Skolan jag går på har kommit på idén om att framställa ett magasin där man samlar det bästa från varje elev i den klass jag har gått. En rolig idé måste jag säga. Problemet är att jag verkligen inte har någonting att komma med. Fattar inte varför jag inte tänkt på det tidigare. Tanken är väl att man ska kunna fylla ut sina egna sidor med arbeten man gjort på praktiken. Och måste säga att jag inte fått några uppdrag värt att trycka i magasinet, jag har i princip inte fått något uppdrag det blivit något av. Eftersom min handledare är duktig på att komma på idéer men inte att slutföra några produkter.

Men jag ska inte skylla allt på honom. Jag har ju haft ett halvår på mig att lägga ihop något eget som går att använda. Men jag måste säga att jag trodde att jag skulle få ihop något från praktiken. Godkänns streckgubbar tror ni?

Nyaste nytt

Nyaste nytt om Pojken över 50 år förresten... Min fasters arbetskolleger håller extra mycket koll på henne nu, fått veta att hon är sjuk väldigt ofta, under långa perioder. Och att hon inte verkar ha några riktiga vänner hon umgås med på fritiden. Låter inte bra alls.

Men som när vi hjälpte Kakas syster ur ett liknade förhållande, det är inte bara att kasta sig över. Man måste veta, för det är ju inte säkert att min faster talar sanning om man skulle fråga henne. För vågar hon det? Det gjorde inte Kakas syster.

Ännu en vidrig utvisning

Adel från Hofors ska utvisas. Jag känner inte killen ,en vad jag har förstått så är han en skötsam kille och ingen kriminellt belastad människa. http://www.gd.se/Article.jsp?article=130983

Jag tycker detta är vidrigt rent ut sagt. Sverige är INTE ett demokratiskt land, det tycker jag att det visats prov på nu, när folk protesterar mot beslutet och det är ju inte det enda idiotiska besultet under alla dessa år heller. Hur ofta har man inte läst och hört om familjer som låses in och säras? Om folk som skickas tillbaka där det är krig? Då har det också protesterats, men till ingen nytta. Det lyssnas inte på folket. Så demokrati? HA! Makthavarna skiter fullständigt i folket, dom är bara ute efter just makt. Varför låter dom detta annars få fortsätta, gång efter gång efter gång?

Flyktingar som kommer in och beter sig kriminellt har jag full förståelse för att skicka tillbaka, gör det gärna direkt utan att skicka dom i fängelse först. Men alla andra?

Ni får ursäkta, men jag skäms helt ärligt för att kalla mig svensk...

Adel.. Göm dej!

snart fjällen

Gääääääääääsp!
Igår sov jag när jag kom hem, slumrade sakta in på soffan medan jag läste bok. hade tänkt ut och springa med vår goa hund. Men vaknade lite försent för det.

SNART fjällen!!! Åh så jag längtar! Men mycket som ska göras först. Måste städa undan lite åt småisarna och tvätta lite man vill ha med. Ut med sopor och packa... =)

Låsa

Har lärt mej en läxa och idag har jag med mej en god hemlagad matlåda utan hårda små knöpar, som även heter peppar.

Imorse var jag trött, inte ställt om mej riktigt än till sommartid. Jobbigt att gå upp en timme tidigare. När jag skulle åka tänkte jag låsa dörren med bilnyckeln. Men inte med själva nyckeln utan att bara trycka på knappen "lås" ni vet. Muntrade upp mej lite där på morgonkvisten och fick mej att tänka att det vore inte så tokigt att ha samma system på ytterdörren som på bilarna. Slipper man krångla med att hitta nyckelhålet när det är mörkt ute och man har glömt att tänt utelampan.

Peppar peppar

Sorry, längesedan jag skrev.  Är väl inte den effektivaste bloggaren direkt. Men men.

Jag är hungrig, fast jag nyss för ca fem minuter sedan åt min lunchlåda jag köpte. Är fortfarande hungrig eftersom det inte var så gott att knapra pepparkorn som dom fyllt ut hela matlådan med. Började optimistiskt plocka bort pepparkorn, men tröttnade när jag var uppe runt 50 stycken( ja jag räknade) och det fortfarande låg en massa korn kvar. Så jag gav upp arbetet och slängde den i sopkorgen.

RSS 2.0