Snilleblixt

image16Idag fick jag en snilleblixt på kontoret. Blev akut sugen på chokladmuffins och för en gångs skull valde jag att lyssna på mina begär. Bestämde mej för att gå och köpa, men min käre kollega tyckte att jag skulle låna hans bil. Brummade iväg men hittade inga bra chokladmuffins(Är lika kräsen som galen i chokladmuffins). Slutade med att jag köpte en låda chokladbollar från GILLE. Så man blev både populär på kontoret och hade fri tillgång till chokladbollar när man kom tillbaka. Det bästa med att det var JAG som köpt dom, var ju absolut att jag kan äta hur många jag vill utan att få dåligt samvete. Jaaa... en snilleblixt behöver inte vara mer än såhär...=)

Storshopping

image15Jäpp, jag och min älskade kaka har storshoppat. Inte åt oss själva utan åt våran inte alltid så underbare hund Liston. Bilbur, sele och nu även en hundgård med nät,stolp och hus för en extremt billig peng! Skönt att ha en hundgård på hemmaplan också och inte bara vid sommarstugan. Kan vara bra när man tröttnat på att han ställer sig ivägen framför tv:n och står och glor på en. Oftast för en promenad(fast det bara var fem minuter senast) eller för lite massage.

Nu låter det som jag tycker lilla vovven bara är pest och pina. Men nej, det är inte sant. Innan folk skriker rakt ut när dom ser det röda sidenbandet runt halsen som han hade ett litet tag vid jul. Så ska jag väl informera att Liston var lika stolt som han ser ut över sitt halssmycke. =)

Det blev inget rött

Sådär ja, nu har man varit till frissan. Men det enda som blev rött var mitt ansikte när jag lyfte tyngder på gymmet lite senare. Håret blev inte rött nej, håret blev violett! =D Har även en lång lugg nu över pannan. Blev nöjd och glad. Får se om det dyker upp en bild så småningom.

Tavelpanik

Om en månad ska jag ställa ut några tavlor. Behöver måla fyra stycken innan dess, jag håller på med tre av dessa fyra just nu. Förstår egentligen inte varför jag gav mej in på det här från början. Jag visste ju redan från början att jag har allt för lite tid att sitta och kladda med penseln. För tro inte att jag tänker nöja mej med något halvdant. Det om något är slöseri med tid. Men men, jag får skylla mej själv och göra det bästa av situationen. Imorgon är det frissan som gäller, äntligen dags att träffa på saxen. Men funderar lite hur jag ska klippa mej. Ska jag bli rödhårig tro?

Alla hjärtans dag

Idag är det kärlekens dag, dagen som handlarna skapade för att suga ur lite extra pengar ur konsumenterna, precis samma sak som med morsdag, farsdag, halloween och ja.. ni förstår... Men men jag är lättköpt. Tycker det är rätt mysigt med en liten speciell dag såhär. Har inte köpt något dyrt till min älskade Kaka, utan en godisbox från www.godixboxen.se, och den ska dimpa ner i postlådan just idag. Problemet är bara att jag fortfarande är hemma från praktiken, drog mej upp på benen i morse och tänkte bege mej, men det tyckte inte mitt huvud och varnade mej för allvarliga följder med huvudvärk. Så det var att bara glatt hoppa ner i sängen igen, efter att ha gjort alla morgonbestyr till kaka, som en liten extra överaskning till dess att han skulle gå upp ungefär en halvtimma efter.image13

Vinter

Hemma och är sjuk är jag nu. har varit hemma från praktiken i tre dagar, inte haft någon ork i kroppen och pratar lite sådär roligt hest som jag alltid gör när jag blir förkyld. Nu har orken sakta men säkert börjat återkomma, så då passar jag på att lägga in lite bilder på vinteraktiviteter.

Som exempel så var jagoch mina kära på rally för någon helg sedan. Det snöade och var lite lagomt kallt, den enda som inte var så förtjust i alla bilar som oss andra var en liten fryslort. Gissa vilken.;)
image11

Om en timme

då får jag äntligen packa ihop mina grejer och bege mej till buss och tåg. Tyvärr kommer jag inte ha någon möjlighet att snabbt där efter lägga huvudet på kudden. Utan det var först meningen att det var träningsdags ikväll. Men det är avblåst för min del eftersom jag blivit så förkyld. Men eftersom Kaka ska träna, så får jag väl åka och handla mat eller något medan jag väntar på att han har svettats klart. Klar snart?

seg dag

Fy vilken seg dag! har blivit förkyld och känner mej lite lagomt trött och hängig. Är på praktiken och har inget vettigt att göra. Håller mest på att hattar med några saker, som i dagsläget ändå inte är någon idé att jobba med... suck...

Sitter faktiskt och kollar på braskaminer och timmerhus! Inte något för arbetets skull, utan för min egen. hihihi

Folk har råd

Jäpp så säger åtminstone en av ledamöterna bakom förslaget att sammanlagt höja de fasta priserna på bensinen med 1, 18 kronor. En annan idiot säger följande citat: - Ja, sådana här höjningar är ju aldrig populära. Men de som går över till hybridbilar eller flexbilar slipper ju, säger en ledamot.

Kära ledamot, en vanlig människa som jag har inte råd att köpa en sprittny bil. Särskilt inte en ännu dyrare miljöbil! Vilket jag heller inte kommer att lyckas spara till eftersom de extra kronorna kommer att gå till bensin. Och nej, jag kan inte ställa ifrån mej bilen, då tar jag mej varken till praktik eller arbete. Och nej, det går inte tillräckligt med kollektivtrafik, den har dessutom blivit ännu dyrarare, där en av orsakerna är dyrare bränsle. Tror ni att alla är gjorda av pengar?! Lev ni i er drömvärld och vakna upp i ett Sverige lika fattigt som Polen, Rumäninen och alla dessa andra länder. Jag föstår att ni har råd med dessa extrapengar, med era löner och de fallskärmar ni får när ni hoppar av. Avdraget på skatten, slingrar ni er ifrån bästa möjliga. Vilket inte majoriteten av befolkningen kan. Dom måste istället hålla koll så inte skatteverket gett tillbaka för lite på skatten, som till exempel avdrag för resor. För av någon anledning har i alla fall jag, behövt skicka in papper och klaga för att få rätt antal kronor, varje år!

Vi svenskar borde bli mer som fransmän. Protestera mera. Eller så är det dags att starta ett nytt parti. Ett parti där det inte går att köra över folket, ett parti utan en massa fallskärmar(tänk vad mycket pengar över till statskassan!) Ett parti som verkligen satsar på skolor och vården. Eller varför inte anmäla regeringen för bedrägeri! Hade dom inte lovat tvärtom? Sänkt bensinskatt? Hade dom inte lovat 1000:- mer i plånboken? Vart är dom pengarna?

RSS 2.0