Snösnösnösnösnö!

SHIT va snö!!!!

Man brukar ju säga: Se upp med vad du önskar, din önskan kan slå in.... och.. MOHAHAHA!! Jag är supernöjd=) Fått skotta fram bilarna så att inte plogbilen sen stänger in dom ännu mer, så då har man fått ett motionspass här på morgonen.



Längst ner ser ni en massa rörd snö, det har jag skottat upp nyss.




Saaben, den vänstra som ska vara grön. Var helt snöfri vid 22.30 igår kväll klockan 9.00 såg den ut såhär typ.


Sandra är glaaaad!!!


En liten fundering...

Det finns något jag funderat på i många år....

När man tycker att man ser något, men som inte fanns där.. Då ser man i syne.

Men va fan heter det när man tycker att man hör något, fast man hörde fel, eller de var inget alls. Vad heter det då? Hemma vid mej säger vi alla höra i syne. Men man hör ju inte i syne, man ser i syne.

Så är det så att det inte finns något ord för det? Eller finns det något? Någon som vet? Annars kan vi ju hitta på ett eget ord;) Något förslag? För detta har retat mej länge.

Fick ni en inblick av Sandras egna små funderingar=)

Lite foton från en sjuk Sandra

Suck.. är hemma och är sjuk idag. Inte roligt inte...

Hade lite främmande här i veckan av två söta kusiner;) Och julia och Pertan med vovvsarna såklart... men de hör inte till ovanligheterna hehe.

I alla fall, en Linda saknade bilder från nyår och juldagen. Eftersom jag ändå förtillfället är obotligt sjuk så kan jag offra min tid och lägga upp lite bilder:)

Vi börjar med juldagen hos farmor som fyllde 80 år.. och ja gott folk jag har liten släkt på min fars sida.... Men kom nu ihåg vissa är bara ingifta "Blankare"(kommer ni ihåg pojken på 50år?) och kommer nääääver räknas som en släkting i mina ögon.

   


Och så en juldagskväll:)
   

WOHO!!!

WOHO 1!!!! Det är MÄNGDER med snö ute igen=) Snöat som bara den så man fått sopa bron fler gånger per dag för att komma utan ur dörren( vi har inget tak över bron tyvärr).

WOHO 2!!!! Jag har fått sommarjobb, vandrade in på Storas kontor hostade upp min muntliga ansökan och tadaa! sommarjobbet är klirrat. Ska gå och göra uppföljningar i skogen hela tiden i och försig, men fan vad jag kommer att vara i väl fysik och få vara ute! Bättre än att vara instängd på ett pannkakeri kan jag lova=) Ska praktisera med brorsan min på fredagar har vi bestämt sedan före, eftersom jag sällan går i skolan då... Det hade jag också jort även om jag inte fått sommarjobba, men nu är det ju extra bra=) Kan man luta sej tillbaka på söka jobbfronten=)

Sandra är glaaaaad!

Två borta

Idag kollade jag på Mästarnas mästare, typ som en dokusåpa med föredetta elitidrottsmän på 1:an klockan 20.00. (PHU! Nu har jag gett reklam för det också;).) Per Eloffson är med, och det förvånade mej hur hårt jag måste ha tagit att han slutade med skidorna 2005. Nej, han var ingen såndär ungdomskärlek man har som till tex en popartist. Enda jag var kär i under mina tonårsdagar var min kanin Nelly. hihihihi! Snarare tycker jag att han och min bror påminde om varandra. Så nu satt jag där och kollade programmet vemodig och lite sorgsen faktiskt(jag vet att jag är fjantig), inte för att Sverige missat att få hem en massa medaljer. Utan för att en talang, en som så uppenbart hittat det som andra söker, det man är bäst på. Slutade med det flera, flera år före det behövdes. Men det var hans val och han grunnade nog länge på det innan han beslutade sej. Men det är sorgligt ändå!

Lika sorgligt är det att snön nu är borta, var så mörkt, grått och trist när jag gick ut med hundarna i morse. Och nu kan man inte göra nå kul heller, bara se tills å man inte halkar och ramlar i geggan.



Elofsson och snön, båda tråkigt nog borta...........

Nyfrissad

Jag har faktiskt gått till frisören och klippt mej. Så numera är jag rätt mycket korthårigare och tydligen barnsligare(om man kollar på fotot) än jag var före. Trivs rätt bra med min nya frisyr faktiskt=)



Tillbaka från vinterdvalan

Måste säga att jag hade gjort värsta bra inlägget om året som gått med lite roliga bilder. Men Gavlenet är gavlenet så det sket sej. Ni får nöja er med detta lilla istället. Nu är jag tillbaka från min vinterdvala efter att ha haft en rolig jul med mycket kul=) Många trevliga julklappar fick jag också.



Kakis och Zelda letar gran



Den hittade och påklädda granen och alla vi som hjälptes åt;)



Lite skoj på mellandagarna=)

RSS 2.0