Gissa vem!

Nu var det ett tag sedan jag knapprade på tangenterna. Dags alltså.
Nu har jag LOV!!!! Och det är faktiskt skönt, måste erkänna att jag tillslut lessnade på att gallra dagarna i ända. Efter att ha gjort samma sak i flera veckor blir man rätt less. Verkar som att läraren märkte de, för gissa vem han frågade först om man ville köra lite skogsmaskin och rensa lite gallringsvägar! Svaret ser du nedan;)



Jäpps, denna tursamma kvinna och hennes älskade nya favoritmössa(den här gången uppvikt) fick äran att inviga vägarna och hon fick tillochmed tillåtelse att köra hela dagen, och den andra dagen skulle några andra få dela... mohahaha!!! Ser ni vad oförskämt nöjd hon ser ut? Tyvärr har man samvete så jag böt efter halva dagen för att vara schyst. suck......



För den som inte ser pga den bra kvaliten som en mobilkamera kan ha ibland, så är det en grip som håller i en timmerstock och flyttar undan den från vägen. Just på den här bilden vilar spakföraren eftersom hon tar kort.

Misslyckade pyromaner

Vilken underbar massa snö det är ute nu!!! Jättenjuter jag=)

Idag har jag och min kära Kaka hans barn och våra hundar varit ute och pimplat i finvädret(när vi väl kom iväg). Blev inte så mycket pimlande ändå, mest så ansträngde vi oss åt att försöka få upp en eld, eld fick vi men att ha en stor skön brasa var en annan sak. Är van att alltid ha med sej min käre överlevare till far som kan tända eld på en sten i princip, haha! Jag och Mattias är två misslyckade pyromaner helt enkelt. Men vi fick våra grillade korvar tillslut.



Zelda och Liston var nog dom som var lyckligast av denna dag. Alla spår ni ser på bilderna i snön är nästan enbart från dom!



Kan säga att Zelda var rätt trött när hon kom hem, Liston som är van vid sådana här dagar tyckte att vi lätt kunde åka iväg en gång till. Helst DIREKT! Han ville inte erkänna att han frös om tassarna litegrann i slutändan precis som dom gråtande barnen.



Jag har bakat lussebullar förresten!!! Första gången i mitt liv faktiskt och jag har fått storberöm. mohahahaha!!! Var för typ en vecka sedan men ändå... kan säga att hälften i alla fall är slut. Allför gott för att spara tycker jag. nam nam...


Mina goda lussebullar :9

IIHHAA!!

IIHHAA!! I helgen var det firande av Helena som blivit ett år äldre, det blev restaurangbesökmed Heena och hennes polare ochs edan fick jag och Helena ta igen festenhos mej och Kaka då vi samlade vuxenpoäng efter vuxenpoäng. Nu var det dans, småmuckande med folk på dansgolvet(jag), sentimentalt snack, en duell i shotrace där vinnaren är den som inte däckar(en duell mellan Helena och en yngre kille från Åmot, Helena vann naturligtvis) Vi släntrade in i Helenas lägenhet lagomt till ottan och sov halva dagen, precis som det ska vara. Det är SÅ det ska vara inte att man står och diskar, torkar golv och pratar allvar med folk som inte vet bättre.

Just nu avbröts mitt skrivande för det kom en överkelig hund och var väldigt envis...




Just nu är jag SJUK! =( Varit hemma från skolan två dagar nu, blir nog imorgon också. Första dagarna jag varit hemma pga sjukdom från skolan. Annars så har jag tagit ledigt för att åka iväg på saker. Fortsatt gallring imorgon, så jag missar egentligen inget som  jag inte gjort förut. Ska se vad huvudvärken säger imorgon...

Uppäten

Idag höll jag på att bli uppäten när jag kom hem. Hade två hundar som av någon anledning var extra glada när jag kom innanför dörren. Liston ansträngde sej till och med att vovva lite på sitt lilla vis och inte kunde jag gå på toa eller sätta ner ryggsäcken heller. Snacka om att vara populär.



Just nu längtar jag hit... Fjällen, härligt att släppa iväg jyckarna framför sej i skidspåret.


Nu du....

Nu har dagen som ingen av oss egentligen trodde skulle komma. Allra minst jag själv. Men nu är det gjort, jag har kämpat mej egenom att behöva installera skitprogram efter skituppdateringar för att få in dessa bilder från mobilen till datorn. Och voila! Nu är dom här. =)
 
 

En vackrare skogshuggare har ni väl aldrig sett;)

 

Denna mössa är numera min givna favorit, vem vill inte se ut som man hoppat direkt från ett avsnitt av Star-Wars?

RSS 2.0