Säg något bra

Kan någon berätta för mej något bra alliansen lyckats göra under deras tid vid "makten"? Jag kommer inte på ett skit

Demokratins undergång

Nu får det vara nog på galenskapet som moderatregeringen hittar på. Vad är FAS egentligen? Ännu ett sätt att utöva sin makt. Dom går helt emot grundlagarna och jag börjar fundera, är det inte dags att avsätta dom på förtid snart? Dom börjar förstöra det här landet totalt. Tänk bara på det att det troligen kommer att röstas ja, inte för att individerna på plats tycker det, utan för dom känner pressen från sitt parti. Visar inte även det att demokratin är borta? Kommer ihåg att jag nämnt den förut och jag nämner det igen. Sverige är inte ett demokratiskt land längre. Den tiden är förbi. För skulle man inte i en demokrati lyssna på folket? Det händer inte längre. Varför står det då en massa människor och demonstrerar precis nu och lagförslaget ändå troligtvis kommer att gå igenom. Skåda demokratins undergång.

Tagit examen!!

Idag tog jag examen i Grafisk Design och kommunikation. Var riktigt härligt. Allt inlämnat och så också så satt bara och njööööt.
Det bästa av allt nummer ett: var att träffa min Emmis!
Det bästa av allt nummer två: var att Emmis fick ett välförtjänt stipendium! Jag hade nog största leendet där iaf, för Emma såg mest ut som en fågelholk måste jag erkänna. En söt fågelholk dock.

Har tyvärr ingen bild på oss stå och strypa varandra vid en syrenbuske, aja.. krama varandra hårt vid en syrenbuske.. men det har Emma, så om jag är riktigt snäll(vilket hon påstår att jag aldrig är.. jag är tydligen en ond människa) så kanske jag kan få dom.

RSS 2.0