Behöva diska? nje...

Imorse när jag skulle dricka te tog jag en kniv att blanda ut sockret i( jaja, jag använder socker/honung i mitt te, struntar blankt i hål i tänderna eller ett extra kilo så det så), nu när jag skulle äta"lunch" som idag var yoghurt och flingor(föredrar faktiskt fiiiil) i en godisskål funderade jag om jag skulle ta en gaffel, med beslutade tillslut att ta och göra ren en sked. Vad kan vi nu dra för slutsats av detta?

Ja.. att jag tycker om att använda skedar och djupa tallrikar kanske?


Här har Sagas nya klätterställning som inte alls var 175 cm hög, men fungerade bra ändå:) Tror dom omkastat siffrorna på nå lyckat vis. Zelda hälsar att hon inte aaaallls sitter där för att hon är nyfiken på Saga. Hon råkar ju bara sitta där fint och kolla på lampan. En väldigt fin lampa menar hon.


Lite taveljobb

Ja det är så att jag har lite konstprojekt på gång. Ska skicka iväg för några konstutställningar bland annat länskonst som blir i hudik och lite sånt och sedan avgör en jury vilka som får ställa ut. En av tavlorna har jag faktiskt fotograferat under arbetets gång. Den är inte färdig än. Men här har ni den från noll och nästan där den är idag, har jobbat lite mer på den i alla fall.












mobil hittad:)

Ännu en arbetsdag avklarat. phu... tror jag börjar bli sjuk eller någe för jag är rätt trött nuförtiden.

Lilla Saga går det bra med. Hon jamar sitt hesa jam så fort jag sätter mej vid datorn och vill upp och gå på tangenterna. Hon förstår inte varför matte sitter framför en dumburk. Så hon sabbar gärna haha!:)

Har hittat på mobilen igen:) Den hade ramlat ur fickan i opeln. Jag brukar köra saaben men åkte med Kaka och lämnade barnen. Hade tydligen inte lagt av mej den som jag trodde när jag kom hem. Så slutet gott allting gott.:)

Sånhär har vi beställt åt Saga så hon har något att riva och klättra på:) 175cm hög är den.

Vart är mobilen?

Vad är detta? Slöar Sandra från jobbet??!! :O
Mjaa... Jag har lyckats slarva bort min mobil lagomt till att batteriet tagit slut. Den ligger i alla fall inte i skogen utan är hemikring nååågonstans... suck. Har tagit paus från letandet just nu.. Börjar precis på en ny grej på jobbet nu ska jag inventera, kollar då fortfarande vilket trädslag, antal stam, höjd och ålder det är på dem, med har hundra andra grejer jag också ska besluta. Men har varit på kontoret och fört över lite klavdata och suttit och läst på lite mellan letandet. Men... jag vill VERKLIGEN ha med mej mobilen! För jag kommer att vilja ringa och fråga hundra frågor typ... Men eftersom den verkar hjälplöst borta så får jag nog åka ut ändå.

Med lilla Saga går det bara bra:) Hundarna har varken fått(eller vågat) nosa på henne. En liten tuff brud det där:) I början blyg och nu är hon en liten buse:) Inga missöden någonstans heller utan allt har hamnat i kattlådan:) Just nu ligger hon och dödar mattan.


Lika bra ni vänjer er med lite kattbilder;) Här tar hon sin skönhetssömn

Ny sötboll...

Den som aldrig ger sej och kämpar mot sina mål har en stor chans att lyckas:) Det har jag nu erfarenhet av efter att avslappnat lyckats övertala min käre kak till en liten sötboll. Och nej Sofia... Det VAR faktiskt en lugn övertalning, ingen "varm oboy med grädde";). För de som är utanför insidergrejen "varm oboy med grädde" , så är det några år bakåt i tiden när jag och Sofia gick i gymnasiet och delade lägenhet i stan. Jag blev mycket sugen på varm oboy med grädde vid en gång, men hade inge grädde hemma. Orkade inte heller gå den lååånga biten till Tempo på ca en minuts gångavstånd. Så jag sjöng varm oboy med grädde till Sofia gjorde det åt mej:) Vuxet va?

Men som sagt, inget sådant denna gång utan tiden har fått ha sin gång och saaakta har Kaka bytt åsikt. Vad är då en sötboll? Ni nyfikna jävlar har nog hunnit sett bilden innan ni läst klart texten. Så ni ser ju med egna ögon att det är en liten söt kattunge! En liten flicka som numera heter Saga.:)







Hämtade henne idag fredag:) Hon har inte hälsat på vovvarna än.

BILDER!!

Ja det är sant... Här nedan finns det faktiskt lite bilder nu.. En arg Malin skrämde skiten ur mej om ni ursäktar språket och gjorde att jag förstod att jag nog har segat lite värre än vanligt. Men nu är dom här:) Men varning, dom är oredigerade och oskarpa!

        
Lite djur på skansen...


Jag och Kakas barn på skansen...


Kaka och hans barn vid slottet...


TITTA!!!!! Ett litet hus för mej och Kaka, som det står klart och tydligt vilkens hus det är. Sitter ihop med Grand Hotell också, det där rosa på vänster. Kan man tjuvkika på de utlandskändisar som kommer till Sverige. Mohahaha!!!


En drink på hotelllet blev en trevlig kvällsvana:) Dom hade gudomligt goda vitlöksbröd där som vi specialbeställde dom hade inte det som nå tilltugg egentligen. hihi. Men är man sugen så är man:)

       
En trött kaka..:)                 Vår nya båt;)          En trött krokodil(?) har 
                                                         hittat en utmärkt huvudkudde.


Stockholmsvy.

Efter att ha varit i sthlm så måste man ju ta igen sej hemma i skogen igen med lite kompisar från Gävle..




Den beryktade badtunnan, varmt och gött:)




Åt en massa grillat och klyftpotatis:9


Sedan så måste jag ju lägga in den här bilden, på mej, vovvarna och mamma på fisketur. För här har ni en bild som visar hur jag ser ut i skogen på dagarna. Snyggare än så här blir man inte;) Märk väl den väl intamda kroppsstilen efter en sommar i skogen.

Sommaren är nu slut...

Ja jag måste erkänna en sak... Jag har då fan inte märkt att det varit sommar. Visst märker man att det är annat ljus och lite andra temperaturer men det är då inte samma sak när man går och jobbar som när man har någon vecka ledig. Och nu är sommaren i princip slut. I och försig kom hösten redan i juli med sitt jävla regnväder.

Nu har sista konstnären i Bunges hängt ner. Så mitt jobb är avklarat för säsongen=) Men har skaffat mej själv en hel del jobb inom målningen så nu gäller det att kasta ihop lite tavlor=) Vilket är mycket bra eftersom mitt arbete i skogen hänger på att det är barmark. Men hur jag än önskar kommer väl den där vita snön tillslut och då måste man göra annat. Och denna gång ska jag inte tjäna ihop några små slantar på att slavarbeta helger inom vården. Man vet aldrig när man dör. Kan bli överkörd imorgon och då känner jag att jag inte direkt vill ha slösat bort tid av mina bästa år på något som jag inte får ut något av och på det viset snor tid och istället missgynnar mej.

Ja något vettigare får jag inte ur mej den här gången heller. ha de sött så länge=)

RSS 2.0