skog, rök och svett

Jag har inte berättat något om att jag numera sover några timmar på tåget varje dag med en underbar parfym av skog, rök och svett. Ibland kan man känna en svag kaffeos från mitt säte då jag häller upp lite kaffe ur min termos. Hur kan detta komma sig kan man ju undra. Jo jag pluggar numera till skogsbrukstekniker. =) Är i skogen hela dagarna eller lär mig skogsvett vid skolbänken, underbart härligt måstre jag säga=)

Tvål och modetidningar

Här använder man schampo för att få håret att hålla sig fint och fräscht. Använder dessutom mjällschampot head&shoulders för att få det att vara fräscht... Och vad händer? Jo, min käre kaka tar med sig schampot till jobbet så att jag inte har schampo när jag behövde det(det bästa han gjort på länge). Eftersom jag denna dag var akut behov av hårtvätt så tog jag palmolives duschcreme istället och sedan balsam. Resultatet? Hundra gånger bättre än ett jävla mjällschampo som också är dyrare!!!

Hädanefter använder jag ICKE schampo, utan tvål=) Såg reklam på tv där tidnigen Cosmopolitan valt just det mjällschampot jag börjat testa för tillfället eftersom jag har färgat hår. Undrar om dom överhuvudtaget TESTAR produkterna, skulle inte tro de utan dom köps upp vackert och bekvämt för båda parter. När jag var yngre läste jag dessa tidningar, gör de inte längre. Varför köpa en tiding som handlar om vad man måste köpa? Då har jag ju redan gjort av med pengar på lite papper som jag behöver använda till tyget och sminket som dom annonserar ut. Tycker dom är lite roliga också, på ena sidan säga= var dej själv, ha din egen stil! för att på andra sidan skriva= svart linne - ett måste i höst!(inte fan tror jag att ett svart linne är ett måste men ni fattar nog..) Tacka vet jag böcker som gör en smått osocial och otrevlig.=)

Bokmissbruk

Jag måste sluta läsa böcker. Jag håller på att missa att hoppa av tåg vid rätt hållplats, eftersom jag inte ens märker att tåget stannar, är helst inte social med NÅGON inte ens in egen kaka. Åker hellre kollektivtrafik istället för att få skjuts eftersom annars måste jag vara social, jobba är dåligt och toalettbesöken blir lååånga...

Jag ser ingen risk att stappa fattningen av mitt liv på grund av droger eller alkohol, snarare på grund av böcker... hahaha!

RSS 2.0