Blåbär....

Finns det gott om i skogen nu=) Och en viss Sandra har ICKE blå fingrar och tunga efter en arbetsdag i skogen. Hon stannar aldrig upp medan hon går och plockar upp några små blå godsaker och hon blir absolut inte helt salig när hon hittade ett blåbärsparadis fullt med blåbär dit hon inte tänker åka för att plocka dom. För hon är ju så lite i skogen ändå, så varför bry sej?

Stockholmsbilderna dröjer eftersom jag är lat. Men dom kommer dyka upp lagomt tills ni gömt bort att jag ens var där. hihihi.

Tillbaka från storstaden.

Japp nu är man hemma igen från en weekend i storstaden=)
Har varit mycket trevligt och vädret har varit mycket bättre än här hemma... mohahahaha!!!
Eftersom barnen var med så blev det; skansen, aquaria, naturhistoriska museet och sådana saker. Kan väl inte tycka att skansen var så mycket att komma med faktiskt. Kostade bara pengar, var billigare att gå på naturhistoriska och på cosmonova än att bara gå in på skansen. Och då kostar ju allt om man vill göra en liten skitgrej också. Så nej, skansen var inget att hurra för. Gick på stan en dag också, men köpte inget, barnen köpte lite leksaker bara.

Ingen pridefestival för oss Malin, testa och fråga min käre Kaka och kom ihåg att hålla för öronen.

Väl hemma så märker man att den lilla hunddamen Zelda nog var mest sur på sin leksak för att den övergett henne en helg. Hon sprang och bar den med överallt! Upp i soffan, för att ligga i knä. När hon skulle dricka vatten, när hon skulle gå och ta en liten sväng runt lägenheten och såklart när hon skulle sova. Får se när hon kommer över detta svek från sin älskade leksak, som övergav henne så.

Skriver mer och lägger in bilder senare. Så min "stalker" får något att göra på jobbet;) Förstår helt plötsligt varför jag fortfarande har besöksstatestik efter en sådan paus. hahaha!


See you later alligator! Får se om jag kanske dyker upp i hudick sen emmis???;)

Bloggsemester upphör!

Tjaa.. det får nog vara slut på min bloggsemester nu.... gääääsp...
Förstår ni vad man blir vältränad av att springa i skogen hela dagarna, jag behöver inte ens byr mej att tänka träning när jag kommer hem... mohahaha!!! Avis?

Sommaren i skogen har lärt mej följande:

1. Små blodsugande vampyrer, även kallade mygg och knott trivs bra i granskog

2. Granskog är ofta ett jävla skitställe att gå och jobba på, just på grund av blodsugande vampyrer, blöt sumpmossa, och en massa irriterande grenar.

3. Granskog är självklart överrepresenterad av vad du får gå i, vad är härliga tallhedar för något? Finns dom? Eller är det en myt?

4. Borren krånglar när du minst vill det eller när du absolut inte har tid, allra helst när det regnar och man vill bli klar någon gång. Och självklart när man går i en förbaskad granskog och vill borra så lite som möjligt.

5. Sår på händerna får man leva med, på grund av krånglande borrar och kvistar i granskog.

6. Regn är djävulens påfund, borren krånglar, avståndsmätaren krånglar, papprena går sönder och själv blir du på dåligt humör och självklart blöt. Och självklart går du i en granskog just då.

7. Andra gallringar är oftast trevligare att gå i än första gallring, detta gäller även granskog(ibland).


Stockholm blir det i helgen, får lämna de vackra träden hemma i skogen ett tag. Kakas pojk kunde inte somna(så taggad var han) satt och småpratade med honom nästan en timme, undrar vem det var som höll på somna tillslut....

RSS 2.0