Drygast Idag-Priset

Idag har vi en klar vinnare av Drygast Idag- Priset

I skrivandets stund kommer jag knappt åt tangenterna för att någon ligger i vägen.

Så gott folk... vinnaren av Drygast Idag-Priset går till....



SAGA!!!

Motivering:
Efter att ha börjat morgonen med att väcka matte genom att ha jagat hundar runt om i sängen och i sin iver hoppat på mattes mage ett x antal gånger så kan vi inte säga annat än att början var god.( För tillfället försöker hon även roffa åt sig mattes dragkedjesnöre på fleecetröjan matte bär på sig.)

Efter att ha gått ut starkt så fortsätter Saga med lite mindre drygheter som att sätta sej framför tv:n så matte inte ser texten och att leka med papperslappar och pennor matte försöker använda. Vidare fortsätter hon med att dra ner en av de tjockare glittren ur granen och springa iväg med denna och lyckas därmed stärka sin plats ytterliggare. Efter att sedan ha rivit och bitit i en bepälsad barstolsits så har hon redan vunnit fast halva dagen inte ens gått. För att fortsätta hålla sig i trim använder sig sedan Saga att hoppa upp och ner för mattes ben när denne sitter framför datorn, (givetvis med klorna utdragna för att få grepp)för att komma och för att gosa(host.. vara ivägen) och kliva på tangenterna.

Priset blir ett välförtjänt diplom...

Kommentarer
Postat av: Helena

Haha, jag har sagt det förut och jag säger det igen: Du är förjävlig på att skriva såna här inlägg! (förjävlig=skitbra) Du skulle kunna skriva typ krönikor i nån tidning eller nåt. Kanske du blir Sara Mårten efterträdare på Nöjesmix? Blink blink ;)

2009-12-29 @ 20:19:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0