Fortsättning

Prolog från föregående inlägg:
Vaknar på morgonen, kliver i kiss, skyller på Zelda, upptäcker att det är Liston och att det är blod i hans urin vid en promenad.

Nutid
Fick en medkännande kommentar från den skuldtyngda Helena:

"Åh nej, urinvägsinfektion är vidrigt! Och vi bara skrattade åt honom igår, fast han säkert var jättekissnödig och hade superont och försökte få ut några droppar, been there done that :( Stackars plutt! Jag har lite penicillin hemma, ska jag komma förbi med det? :) Men då kan du iaf vara säker på att han inte var skyldig till morgonens olycka. Förresten, hälsa Saga att jag gjort iordning här i hennes nya hem, så det är bara att dyka upp när hon känner för det ;)"

Liston sa till mej att han har förlåtit oss för att vi skrattade åt honom. Han tackar för ditt erbjudande att komma med pencillin men hälsar att han fick eget av veterinären som han nu ska äta i sju dagar. Han hoppas att du nu ska hålla tummarna för honom, eftersom han inte har några(förklarar varför snart).... och att ditt intiativ med att ha gjort iordning till Saga var mycket smart och du gärna får hämta Saga redan idag(där var han och jag inte riktigt överens...)...

Liston vill att ni ALLA ska hålla tummarna att det bara är urinvägsinfektion. För antingen var det detta eller så är det prostatan. Skulle det vara prostatan så ryker de ädla delarna på lillplutten. För tydligen så återkommer prostataproblemen hela tiden så det är lika bra för en kastrering. En såndär injektionkastrering fungerar i ca 5 månader bara, så vi tar utefall bort Listons små bollar... hrmm. Men då betalar försäkringen det eftersom det är på grund av sjukdom han måste kastreras(förutom själrisken då). Och tack och lov har vi varit smarta nog att ha djuren försäkrade:)( och där fick jag in en liten pik till de som inte har det, se Malin du kanske skulle sätta livförsäkring på dina fiskar?)!

Liston tyckte inte om när matte sprang med skålen under honom precis när han skulle lyfta benet, men eftersom det trängde på så förbaskat så släppte han efter tillslut och vi klarade oss helskinnade utan en massa kiss på oss överallt när det var över. Veterinären fick provet i ett gammalt smörpaket. ;) Hos veterinären skötte han ypperligt förutom att han påminde om ett litet asplöv emellanåt. Svimmade inte heller när han fick en pecillinspruta. ;)Väger 25,2 kg på pricken också:)


Saga skriker ut sin förtvivlan om att vara ute i den stora och farliga världen.


Kommentarer
Postat av: sofia

nästa gång jag e i åmot får du allt va hemma;) nästa helg kanske?

2009-09-23 @ 18:05:08
URL: http://litensol.blogg.se/
Postat av: h

Mmm, blodigt hundkiss i smörförpackning, svårslaget! Och jaa, jag håller tummar och tår för urinvägsinfektion då, allt för att familjejuvelerna ska förbli osnittade! Hua. Apropå försäkring, du vet väl att Chippens smeknamn var dollarhunden? Halt hund + oförsäkrad + blödig husse + otaliga veterinärbesök = $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ hehe.

2009-09-24 @ 12:57:36
Postat av: h

Undrar förresten vad Saga gillar för mat? Tänkte det är dags att börja laga till lite när det nu gick så fort med flyttplanerna... ;)

2009-09-24 @ 12:59:06
Postat av: Malin från duvemåla

Stackars Lizton och de gyllene bollarna :( jag kör på tranbärsbrus i förebyggande syfte mot urinvägsinfektion, kan det vara nåt för jycken? Eller funkar potatissallad bättre? Alla våra fiskar är döda nu, vi har avvecklat kupan. Vad tror du om en fågel istället? PAKA!

2009-09-24 @ 22:20:21
URL: http://blogg.passagen.se/mr.clejson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0