En kärlekssaga!

Alla hjärtans dag har varit nu för sisådär en vecka sedan. Men är man sen med uppdateringar så är man...
Men Alla hjärtans dag - Priset för den bästa Alla hjärtans dag-romansen är utan tvekan: Saga och bollen!
 
Motivering: Efter att ha varit åtskillda i ca två veckor, har Saga pendlat mellan hopp och förtvivlan att någonsin få återse sin boll. Hon hade hört elaka rykten att bollen haft ihop det med hunden Zelda, som för övrigt är bra vän med Saga. Så skulle det varit sant skulle vi varit åskådare till ett riktigt triangeldrama!

Saga har under dessa två veckor försökt dejta andra bollar matte bjudit hem för hennes skull. Men ingen har varit som bollen och efter tafatta dejtings-försök så har Saga valt att avreagera sig på annat istället. Hon har till och med ratat mycket yngre och snyggare bollar för kärleken till sin boll. Det visar att utseende inte är allt!
För handen på hjärtat, så har Sagas favoritboll(svart) sett sina bättre dagar och är ärrad efter klor och tänder. Medan en ny moderiktig fräsch boll(grön) med årets färg helt blivit slopad av denna katt.


MEN SÅ!!! Dagen D! Alla hjärtans Dag... återförenas helt plötsligt Saga och bollen. Bollen hade gått vilse i någon vrå och inte hittat tillbaka från denna vrå tillbaka till Saga. Otrohets-ryktena med Zelda var alltså bara elakt skvaller! Man kunde inte se vilken som var lyckligast, Saga eller bollen. Men dom roade sig hela dagen med att springa i trappen, hoppa upp i vardagsrumsfotöljen, kökssoffan, och så den romantiska gungningen vid Sagas hängmatta.


Kommentarer
Postat av: Helena

Maaa :) Det är en mycket klok katt du har, som både har förstått det här med att det är insidan som räknas, och evig kärlek. Vilken tur att hon återfann sitt livs kärlek! Och imorgon blir det DUNKA DUNKA! :)

2010-02-19 @ 19:30:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0