Tillbaka från vinterdvalan

Måste säga att jag hade gjort värsta bra inlägget om året som gått med lite roliga bilder. Men Gavlenet är gavlenet så det sket sej. Ni får nöja er med detta lilla istället. Nu är jag tillbaka från min vinterdvala efter att ha haft en rolig jul med mycket kul=) Många trevliga julklappar fick jag också.



Kakis och Zelda letar gran



Den hittade och påklädda granen och alla vi som hjälptes åt;)



Lite skoj på mellandagarna=)

Kommentarer
Postat av: Emmabanan

Äntligen ett inlägg! Jag kan bestämma ditt nyårslöfte - att blogga mer! ;) Jag vet ju inte vad du håller hus annars...Kom julkortet fram på mailen?

Måste säga att bilden på er alla vid granen är ju bara för sör alltså :)



Kram!

2009-01-08 @ 21:45:28
URL: http://emmaskogelhund.blogg.se/
Postat av: Helena

Wooooot?! Har vi en sån där bra pulkbacke i lilla Åmot? Vart? Vart? Vart? Åker du pulka med mig om jag kommer hem nån dag? Som den fritidsstuderande jag är numera har jag ju inte så mkt att göra på dagarna :)

2009-01-10 @ 19:20:28
Postat av: Sandra

Emma: Hahaha! Det lät som ett såntdär nyårslöfte man kommer hålla i nån månad och sedan så går det saaaaaakta utför. Men jag förstår din pik, jag ska skärpa mej.. hrmmm.. Ja tack för ditt söta julkort!! Synd att jag inte var lika duktig:(

Helena: Den är i Leif Anderssons fårhage, så du får dela backen med fårskallarna och mej hahaha! Fast då kanske vi känner oss som hemma? hihi;)

2009-01-10 @ 19:55:25
Postat av: sofia

fina bilder som vanligt. kolla in min nya blogg vettja

2009-01-10 @ 21:51:42
URL: http://litensol.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0