Hemsida!

Nu har jag faktiskt gått och gjort ett hemsida till det där företaget jag gått och tjatat om men ändå verkat vara bra osynligt. Den är ju helt under uppbyggnad. Har lite problem med att färgerna blir de rätta på sidan.

Men men.. www.smaragda.se är sidan ni ska gå in på!:)

Stora nyheter

Nu ska jag ta och berätta något stort och nytt!!!
Det snöar....

En kärlekssaga!

Alla hjärtans dag har varit nu för sisådär en vecka sedan. Men är man sen med uppdateringar så är man...
Men Alla hjärtans dag - Priset för den bästa Alla hjärtans dag-romansen är utan tvekan: Saga och bollen!
 
Motivering: Efter att ha varit åtskillda i ca två veckor, har Saga pendlat mellan hopp och förtvivlan att någonsin få återse sin boll. Hon hade hört elaka rykten att bollen haft ihop det med hunden Zelda, som för övrigt är bra vän med Saga. Så skulle det varit sant skulle vi varit åskådare till ett riktigt triangeldrama!

Saga har under dessa två veckor försökt dejta andra bollar matte bjudit hem för hennes skull. Men ingen har varit som bollen och efter tafatta dejtings-försök så har Saga valt att avreagera sig på annat istället. Hon har till och med ratat mycket yngre och snyggare bollar för kärleken till sin boll. Det visar att utseende inte är allt!
För handen på hjärtat, så har Sagas favoritboll(svart) sett sina bättre dagar och är ärrad efter klor och tänder. Medan en ny moderiktig fräsch boll(grön) med årets färg helt blivit slopad av denna katt.


MEN SÅ!!! Dagen D! Alla hjärtans Dag... återförenas helt plötsligt Saga och bollen. Bollen hade gått vilse i någon vrå och inte hittat tillbaka från denna vrå tillbaka till Saga. Otrohets-ryktena med Zelda var alltså bara elakt skvaller! Man kunde inte se vilken som var lyckligast, Saga eller bollen. Men dom roade sig hela dagen med att springa i trappen, hoppa upp i vardagsrumsfotöljen, kökssoffan, och så den romantiska gungningen vid Sagas hängmatta.


Helt i onödan!

Här har man gått och burit på en identiteskris helt i onödan!!!

Allt som behövdes göras var att ta sina slantar och bege sej till närmaste stad och SLÖSA!!! Särskilt på ett par nästintill obrukbara skor.. i alla fall om man räknar med dess användningsområde i den by jag bor i....

Men vem fan bryr sej? Allra minst jag!:) Jag är förälskad och förstår inte hur jag har varit så dum och inte shoppat loss på kläder och skor på fan över ett år! Det är sant mina vänner, över ett år... och tro mej.. man blir inte lyckligare av att inte shoppa kläder och lägga pengar på annat, det är totalt lurendrejeri.

Nä så min nya medicin mot depression och identitetskriser är ett par snygga, höga dojjor som du nästan drägglar av att bara ta i. Så doktor Sandra rekommenderar nu en dos skoköp till de som har skomani i generna och känner för att muntras upp.

I morgon är det alla hjärtans dag. Jag passade på att köpa två skjortor åt min Kaka eftersom han har spänt sönder en med axlarna, pucko... Men dom fick han redan i onsdags. Vem orkar vänta med att se om de passar?

Kaka och jag i somras


Briljanta planer förväntas

Jag börjar få identitetskris tror jag... Hur långt har jag kommit i mitt 23 åriga liv och vad gör jag idag? Sitter i en by med två drägglande saker, en söt katt, en ring på fingret och plastmorsa åt två barn. Gööh?!

Och vad har jag gjort som jag är nöjd med fram tills dess? Fått bra betyg i skolan? Skött mina jobb ansvarsfullt och bra? Inte undra på att jag börjar bli bitter!!! Jag har ju världens tråkigaste liv!

Nä så här kan man inte ha det. Jag behöver ju inte bete mig som 80. Det är nu man ska hitta på briljanta planer som vinna 10 miljoner och resa jorden runt, eller sälja kåken och leva i en hästvagn. Har någon annan någon briljant plan på lager?

Hemma i byhålan

Japp.. sitter hemma i byhålan och väntar på att sega ut med de två drägglande sakerna. Fast vänta! Jag hörde en dörr stängas precis nu.... Mohähä!!! Karln är bra till något i alla fall:) Nu gick han ut med de två drägglande sakerna så då kan jag ju fortsätta skriva här.:)

Jag sitter alltså inte i stans minsta lägenhet, pimplar vinglas efter vinglas och svullar chips och godis tills jag mår illa, klagar över att jag mår illa, väntar fem minuter och märker att jag faktiskt kan trycka i mig fem nävar godis till, klagar över att jag mår illa, väntar tre minuter och märker.... ja ni förstår nog.. :)

Onej, det hemska här i världen som vi får lön ifrån, även kallat: jobb, slog slint på våra planer. Men det blir fler helger. Den som väntar på något gott väntar alltid förlänge..;)

Jag tror vi överlåter till herr vov att berätta hur kvällen varit istället:


Ja.. det är tur att man har en hjälpreda....

Snöoväder och dunk-kväll:)

Vilket snöoväder!!!!
Det är en anledning till att jag varit lite slapp på bloggen, min såkallade latperiod fram till barmark, visar sig vara nästintill femdagarsveckor ändå! Så jag har skottat snö och städat, ska ta och ut och skotta lite snö ikväll också.

Men i helgen ska jag lämna byn! Om jag inte snöat inne vill säga... Då blir det ÄNTLIGEN dunk-kväll!!!!:) I och försig så är det inte helt spikat än, men Helena kanske känner pressen att spika klart om det står här redan?
En dunk-kväll är inte som andra kvällar, det är två glada utbölingar som super sig fulla på en tetra vin i en av stans minsta lägenheter och äter en massa onyttigheter. Ibland blir det utgång, ibland inte och det bästa är att inget är planerat!


RSS 2.0