ÄNTLIGEN!

På fredagen när vi hämtade Zelda hände det som inte får hända....... Jag fick en sticka under nageln.

Och alla som fått en sticka under nageln vet vad svårt det är att få bort den. Om man inte heter Sofia då och tycker om att pilla med sår=P Så jag lämnade den till naturens gång(känsliga läsare ska nu sluta läsa) så att det blev var och det bara var att trycka ut den. Nästan tre dagar tog det! Men nu är den borta! Har alla antecknat?

Svullat



Igår hade jag och Helena vår efterläntade dejt=) Som vanligt hör det till att svulla på godsaker. Den här gången hade vi inte lika mycket som förra. Hade lärt sej en läxa från förra gångens illamående. Men chips med dipp, ost och kex, smågodis och "dammsugare" dög tillräckligt bra att föräta sej på. Och två flaskor vin var tillräckligt att bli full på.

Kallkänsliga som vi är, bokade upp tv-soffan och jagade i väg Kaka och hans bror till andra rum istället. Tills vi pratat igenom vårat viktigaste tjejsnack=) Och andra otrevligheter som jag redan har "glömt" bort. Va, Hörde du något Helena?

Med detta ser jag det som jag skött min plikt att hålla Helena road under arbetstid i ca 2 minuter=)

Zelda på plats



Nu har vi hämtat "lilltjejen" hon är snart 7 månader och lika stor som Liston=) haha. Vi fick börja med att plocka undan lite ben eftersom hon började tugga som fan direkt på alla hon hittade. Inte bra för magen att äta för mycket.



Något som också var väldigt intrssant var smådjuren i buren. Dom skällde vi på och hade svårt att lämna ifred. =)



Herr vov himself är den givna fotomodellen som vanligt.........................

Min hatlista

Efter att ha dammsugit lägenheten så fick jag inspiration till en hatlista. På grund av att jag alltid utvecklar hat när jag dammsuger även mot hedersknyfflar som Dalai Lama och de svältande barnen i Afrika. Detta är min äkta hatlista från i-landet och inget "jag hatar krig" för att tjäna gratispoäng från mina medmänniskor.

Hatlista:

Första plats:
Dammsugning och dammsugaren. Nissarna uppe i de blå(motivering på denna se plats fem och sex)
Motivering:
Delad förstaplats av dammsugning och dammsugare eftersom båda är lika träliga. Varför är det inte lika lättsamt som att torka golven? Dammsugaren fastnar överallt med munstycke, kropp och sladd. Den hittar på minsta lilla utbuktnad som den väljer att fastna på. Det är otacksamt eftersom det kommer in ny smuts hela tiden och vill man ha det fint så måste man i alla fall göra det en gång i veckan. När man har hund= minst tre....(vilket jag aldrig gör så ni vet) Det får mej dessutom alltid på dåligt humör.

Andra plats:
Löst hundhår
Motivering:
Det fastnar i strumpor och kläder och annat olämligt. Man kan även hitta det i maten, eller på smörkniven. Konsekvensen av löst hundhår är att man måste göra det jag hatar mest av allt= dammsuga!!!

Tredje plats:
Diska bestick
Motivering: Dom är hundratals och det syns knappt på diskhögen när man diskar bestick. Tacka vet jag tallrikar och kastruller. Då SYNS det att diskhögen minskar.

Fjärde plats:
Krånglande datorer
Motivering: Hade totalt glömt bort denna kandidat till den började krångla precis före fjärde platsen!! Och det påminde mej om vad jag hatar när inte datorer fungerar som de ska...

Femte plats:
Dyr bensin och idiotiska skatter
Motivering: Enda anledningen till att jag köper den är för att jag behöver den. Jag kan inte sänka min bensinanvändning som dessa nissar där uppe i de blå verkar tro bara för att dom höjer skatterna(sedan är ju såklart deras baktange=mer pengar till staten) vilket gör att jag bara blir fattigare och fattigare. Tur att jag tycker om nudlar.

Sjätte plats:
Vara fattig
Motivering:  Tack vare nissarna uppe i de blå så är jag fattigare än på länge och är inte rik nog att ha privat läkare ifall jag skulle bli sjuk. Heller inga pengar till räkningar om jag blev sjuk eftersom pengarna skulle komma inom ett halvår(om jag har tur) I alla fall, när man är fattig så har kanske inte råd med allt det götta man vill äta och man kan inte köpa fina goa plagg som man vill ha, eller en ny bensinsnål bil eftersom de pengarna går till höga bensinskatter...

Sjunde plats:
Laga mat
Motivering: Det är bara roligt när man är sådär lagomt fyllehungrig eller lagomt bakfullhungrig. Vilket nästan aldrig sker:

Vid närmare eftertanke så börjar jag tröttna på att skriva hatlista nu.. så nu ger jag upp...

Fjantigt rykte

Det fjantigaste ryktet om mej just nu: att jag är med barn...

Så varför är det då fjantigt?
Vad grundar detta rykte sej på? Jag har inte gått upp i vikt(i alla fall inte vad vågen säger), mina kläder sitter som vanligt(eller har dom växt en storlek medan jag sov?) Vi har inte kollat på barnsaker, jag är 22 år och min högsta önskan här i livet är inte barn! Så varför skulle jag då vara så dum och skaffa nu när jag pluggar och står utan jobb? Jag skulle snarare göra abort om något sådant hände nu. Jag har fortfarande p-stav=100% säkert.

Alltså= grundaren till detta rykte känner mej vääääääldigt dåligt. Men jag börjar smått fundera om dom har tagit fel på person.. Finns ju en till Sandra här i byn, ett år yngre än mej? Är det hon månne tro? vad tror du Såsia?

ett foto...



NU SÅ!!! Foto på härligheten. Zelda heter hon:) Hunden utan huvud är vår absoluta fotomodell Liston.

Nu blir dom två!

Japp nu är det bestämt. Jag och Kaka kommer att skaffa en till hund. En renrasig alaska malamute tik på 6 månader. Vi var och kollade på henne igår och gjorde tydligen ett bra intryck så det är vi som får köpa henne:) Vi hade med Liston så dom fick träffa varandra och det gick jättebra!(nästan FÖR bra) Eftersom jag har lov v44 så ska vi hämta henne helgen där före. Så att jag kan vara hemma första veckan medan hon får vänja in sej lite:) Ska bli så kul! Kort kommer snart;)

Tre gånger då kameran borde varit med....

Efter att ha varit inne på min käre väns Emmas blogg emmaskogelhund.blogg.se som är en duktig fotograf och tar med sig sin kamera överallt, så började jag fundera på mina egna talanger. Kom inte på några större fotograferingstalanger men kom däremot på tre gånger då jag verkligen ville ha med kamerajäveln...

Placering med följande:

3.
Kvällen då Liston(hunden) och jag såg två rävungar ute på vägen leka. Den ena kom springades och glodde på oss på ca 5 meters avstånd.

2. Dagen då jag och min skolklass såg tre vargar, två på ca 200 meter, 1 på ca 50 meter. När vi var ute och hade lektion i marklära. Säger inte vart eftersom jag tycker inte folk ska fara och ränna. Varken dryga såkallade djurälskare eller varghatare.

1. Kvällen då jag såg två harar på vägen framför min bil boxas i ca 10 min. Innan dom sprang iväg och boxades på annat håll. Denna vinner över vargarna eftersom det var lite mer fart och aktion och jag hade då verkligen kunnat få bästa filmen på denna scen! Dom sket fullständigt i bilen, och jag fick snällt stå och vänta tills dom flyttade sig. Men de gjorde inget, jag tutade inte direkt heller;)

Hehe som ni märker är jag en riktig skogis. ;)

RSS 2.0