Finn 4 fel


Härligt väder

Vilket härligt väder!

Sifferminnet sitter i alla fall där det ska, var lite svårt att skriva upp några siffror idag kan jag säga.

Så nu har jag hängt väst, kängor, kepor, regnkläder, kartor och andra viktiga papper på tork.

Misstänker att Saga har dåligt korttidminne. Hon kommer skrikande när jag kommer hem och hinner knappt innanför dörren förrän hon tappar sin sista självbehärskning och börjar skaka tassar och åmar sig över det hemska blöta... Därefter går jag och hämtar posten, kommer tillbaka och hör ett jamande innanför trappdörren. En viss Saga vill ut igen, för inne kan man ju inte vara? Ja... hon ändrar ändrar sej i alla fall väldigt snabbt när hon ser det underbara vädret.:)

Just nu håller jag på att laga mat, jag har gott stöd av två bepälsade filurer kan jag säga. Men de håller nog sina tassar på att jag ska misslyckas och göra det människooätligt så dom får prova istället.

Drygt

Sitter Sandra hemma en jobbdag??!!

Jäpp.. efter att ha tillbringat de två första timmarna på kontoret och skulle hem och ta min matlåda så kom jag på att det var lika bra att stanna hemma.

Kaka är hemma och är sjuk och jag får/kan inte jobba hela månaden för då kommer jag att tjäna förmycket pengar tills jag börjar plugga. Då kommer jag få avdrag på bidrag och lån, och eftersom lönen räknas före skatt så kommer det bli mindre pengar per månad att leva på även om jag delar upp lönen. Och det inte gick att föra över semesterersättningen till nästa år... suck...

Så alltså.. när jag tog på mej kepan och började knyta kängorna och funderade på hur jag skulle göra, så blev idag en sådan dag. För då är kak hemma och då blir det mycket roligare. Men drygt att det ska vara såhär!

Fortsättning på förra inlägget...

Här sitter jag och skriver om nattutegångsförbud och går sedan in på min kära kusins blogg... vilket gör att jag känner mej dum.


Hennes två katter förvann båda igår när de varit hemma hos hennes föräldrar på "sommarkolli". Nu har Mimmi(svarta) kommit tillbaka, men Tuffsan är fortfarande borta och en bybo hade sett vargen(som springer mitt i byn) jaga en katt igår. Jag håller alla fingrar jag kan att det inte var hon, och om det var det.... att hon kom undan och bara är rädd.


Nattutegångsförbud

En varg har börjat vara lite för närgången här i byn på sistone, samtidigt har det försvunnit en del katter varav en hittade man bara skallen på. Kan ni gissa vem som fått nattutegångsförbud?

Har förtillfället blandade känslor inför plugget. Längtar - för att påbörja och sedan måste jag erkänna att jag blivit något less på att gå i skogen själv hela dagarna. Längtar inte - fy för plugg! och sedan blir ju jag och Kaka särbos:( Och eftersom jag blivit så van att vara ensam hela tiden så kommer jag bli lagomt less på att ha folk omkring mej. Men jag måste nog erkänna att jag längtar mer än jag inte längtar i alla fall:)

Ny Gustaf?

Imorse efter att ha lyckats fly från katten i min säng så upptäckte jag att ALL mat i hennes matskål var borta och då ska ni veta att jag fyllt båda matskålarna proppfulla, sent kvällen före.

Jag blev lite misstänksam mot fröken Zelda. Men nu börjar jag bli osäker. Zelda skulle nog aldrig våga göra något sådant.

Och sedan av denna anledning: "Hon åt för de alla tre" sa min käre mamma efter att de varit katt- och hundvakt när vi var på semester.

Anledning nummer tre kan vara att hon börjar kännas oroväckande tung min lilla myskatt. En ny katten Gustaf månne?

Spar-Sandra

Jag har fått 1000 000 nya vuxenpoäng har jag kommit fram till. Inte nog med att jag betalar mina fakturor, nä jag granskar dem också. I början av mina betalasjälv-karriär så tänkte man inte så mycket på att granska fakturor. Men nu har jag tamefan blivit proffs och är ett avtal det minsta fel på räkningen(eller jag hittar ett nytt bättre avtal) så ringer jag och får det fixat.:) Som nu: 10% rabatt på djurförsäkringarna, ingen abonnemangavgift på mobilerna till årsskiftet sedan 20 kr billigare per mobil/månad i abonnemang.

Mitt bästa spartips är ändå att ringa viasat och hota med att säga upp och ta något annat istället, vipps så får du en ny hd-digitalbox gratis och halva priset i ett år och sedan när de höjjer för andra kunder(en av anledningarna till att jag tänkte byta), får jag samma pris som jag hade före. "Exellent" som mr Burns skulle ha sagt.


Saker du inte ska göra för att kunna ta dej upp ur sängen på mornarna...

Ah! Sitter här i stillhet och smuttar på Auchentoshan(whisky). Så detta kanske blir ett roligt inlägg?
Jag hoppas att ni förstått förlänge sedan att jag är whiskydrickare? Så nu vet ni vad jag vill ha i present. ;)

Jag har varit väldigt trött nuförtiden och haft mycket svårt att ta mej ur sängen på mornarna, därav denna kära lista:)

Saker du inte ska göra för att kunna ta dej upp ur sängen på mornarna:

5. Stanna uppe och kolla på repriser av scrubs.
Du har sett dom hundra gånger förr.

4. Dricka kaffe en timme före läggdags.
Har man fortfarande inte lärt sig det uppenbara? Vill du vara vaken hela natten?!

3. Ha bara EN väckarklocka på morgonen.
Vad säger att du kommer att höra den, vad säger att du inte stänger av den i sömnen?

2. Vara snäll mot hunden Zelda när du ligger i sängen.
Hunden är som en svamp och lär sej av ditt misstag. Hon kommer att nosa på dej, "tassa" dej, hänga på dej, slicka dej, putta på dej, flåsa på dej, gå på dej, rapa på dej, gäspa på dej, glo på dej...

1. Skaffa morgontrött katt
Väckarklockan ringer, du är trött och väldigt lätt att övertala att sova tio minuter till. Katten som ligger i din fotända har hört ringsignalen, förstår vad som väntar kommer krypandes med söta goa mysögon, säger mjä lite halvsömnigt och lägger sej på dej. Du snoozar. Väckarklockan ringer en trött katt tittar upp, tittar lite mysigt på dej visar vad myyyyyysigt det är, stångas och lägger sej i din armhåla med armen som huvudkudde. Eftersom du har ett gott hjärta och är MYCKET lättövertalad snoozar du. Klockan ringer en tredje gång du börjar försöka flytta på katten som gott snusar sött och får en stångning i svar och lägger sej MER till rätta...
Efter femhundrade snoozningen kutar du upp stressar som fan och förbannar katten tills morgonen åter kommer...
Vem har sagt att att ha katt är avstressande?!

RSS 2.0