värme

Vilken värme!

Håller på att smälta bort tror jag, särskilt när jag jobbar och klunkar i mig sisådär fyra liter vatten. Varmt att gå i skogen. har frivilligt gått upp före fem för att skynda mej ut i skogen och göra det mesta av dagens arbete innan solen värmt upp alldeles för mycket, för fan vad seg man blir då!

Kaka och jag har två bilar, av dessa två står förtillfället noll på gården. Opeln är på verkstaden och repareras efter sin olycka och inbrott. Och saaben står inne på på kakas jobb och väntar på att få lite brutna bultar ur sig eftersom vi hade minne nog att skruva åt däcket när vi kände att det satt löst. Helgen har ägnats åt möhippa, jobb och grillat:9 Håller på att hjälpa det blivande paret som jag och kaka ska på bröllop till 11 juli med deras bröllopsprogram. Har jobb så att det räcker som vanligt;) hehe

Eget-dags!

Nä nu är det faktiskt dags för mej att starta mitt lilla företag som jag gått och funderat på i sisådär ett år.

Går med vovvarna som vanligt och då stannar det en bil, något både jag och min kaka blivit van med, bilar gillar att stoppa oss med vovvs=). Men denna gång handlade det inte om vovvarna. Utan om mej, då var det en bekant som behövde hjälp med att fixa layouten på en förenings hemsida och undrade om jag kunde åta mej det. Det är inte så att jag marknadsför mej att jag kan sånthär men folk vet ändå och jag lyckas då få jobb att göra så jag aldrig hinner måla. Så nu är det nog dags att starta det där företaget. För hur blir det om jag marknadsför mej?

Nu ska jag åka iväg och leka gallerist, för nu ska de första konstnärerna ställa ut för säsongen hemma här.Två fotografer(så att du vet Emma;))

idioter

Häpp.. här har man varit på trevlig resa med klassen och kommer hem till en sönderslagen bilruta. Vet inte hur många bilinbrott det varit i krokarna(läs: enbart ockelbo) skulle ha bett om skjuts dit istället där dom hämtade upp mej, så hade den fått varit ifred. Även om den varit olåst... Så nu är min stackars vita opel hos doktorn. Börjar känna för att lyncha de där jävlarna nu, vet inte hur många bilar dom gett sej på och verkar inte spela någon roll vart i ockelbo man ställer bilen heller. Snart lägger man ut lockbete och står redo med batonger... Hatar sådana idioter.


Något roligare är att jag har fyllt år:) Så nu är jag hela 23 år.;) Presenter som presentkort, lite extra tallrikar, glas, lampa, en mat-termos etc fick jag bli bortskämd med. Perfekt, gillar att bli bortskämd:)

RSS 2.0