Vasaloppet!

Imorgon: Söndag 29/2
Så ska vi alla bänka oss framför tv:n och kolla efter nummer 2121, broder det=)



Ingen rolig igenkännelse

Sitter och läser på Aftonbladet, när jag plötsligt känner igen personen på bilden som jag skrollar fram:



Och ja, det var den jag trodde, Nils som gick på cirkusgymnasiet samtidigt som jag gick bild&form. Kommer ihåg honom som glad och pratsam, kanske en anledning till att till och med jag snackat med honom. Nu är han i alla fall död...

Telefonsnack i tågkupen

I veckan har jag haft turen att kunna åka med ett tidigare tåg två gånger. Detta har samtidigt gjort att jag fått åka ett tåg som har en tyst avdelning! Större bekvämare stolar och sedan så är det tänkt att man ska slippa höra andra prata och skratta.

Ena dagen hade jag den turen(?) att sitta och höra hur en person av manligt kön högt satt och snackade med nån polare och garvade i princip varje mening. Sade jag inte åt honom för att jag faschinerades av hans rätt så förunderligt fula garv en blanding av ett låtsas skratt höhö och hia hia? Eller var det bara en till irriterande faktor i det hela och jag helt enkelt var för feg för att säga åt honom och satt och irriterade mig till samtalet var slut?
Jag röstar på alternativ nummer två. Så gott folk, Sandra är en feg jävel.

En annan sak jag förundrades över en annan dag var en kvinna i sina mogna år som helt klart varit i väg på arbete och passade på att jobba på tåget också, det jag förundrade mej över var att hon också pratade i telefonen. MEN hon lydde reglerna och gick ut ur tågkupen och pratade sitt jobbsnack. Det jag då förundrades över var: Varför placerar man sig i en tyst avdelning om man ändå står utanför kupen halva sin restid? Istället för att sätta sig på annan plats där man både kan sitta och prata samtidigt och inte behöver bry sig om att tåget kränger. Denna dag då kvinnan var i kupen hade stackars Sandra inga kvarlämnade tidningar att läsa eller en bok med sig så hon hade full koll på sina medresenärer;)




I helgen har Sandra varit på 40 årsfest och förundrats över hur hundar kan ha sån ork till att leka.



Eller dom kanske också tappar orken tillslut?

Prio nummer ett!

Ah, nu har jag tagit tjuren vid hornen och fixat till bloggen lite åtminstone.. pinsamt egentligen... jag är ju ändå utbildad grafiker hihihihi. Håller på jobbar på en logga förtillfället till en förening jag är med i, förnya hemsida och göra om ett annonsblad. Har prov imorgon, får heller inte glömma bort att ringa alla konstnärer till sommaren. Så min prioritet av att fixa bloggen är rätt! Sandra är smart;)



Hittade denna sommarbild, eller majbild är det faktiskt... Och även en vinterälskare som jag kände lite längtan...

En bjässe

I helgen tog jag och Kaka oss råd att ha hans barn(har dom inte så ofta som vi ska nu, pga pengar). Det var en mysig helg. Får se när vi tar oss råd och har dom nästa gång igen.

Mor och far har köpt ett akvarium! Den är gigantiskt! I och försig så stod det att den innehåller 308 liter, men den är fet och stor. Tuff såklart=) Och gissa vem som hittade den på internet;)



                              
Moder och faders nya akvaruim..              ...är en stor bjässe 


Fattig!

Börjar känna av fattigdomen riktigt nu, reserverna börjar ta slut 1-2 mån till sen vet jag faktiskt inte hur jag ska lyckas betala räkningarna. Jag säger jag, för att kaka inget har och hans agerande i det här fallet är faktikt under all kritik, går lite för sakta att skicka iväg viktiga papper mm. Saker som gjort då och då, hade kunnats bli klart mycket snabbare. 

Börjar fatta att det inte bara är pendling och liknande som gör en trött, det är denna jävla cirkus med pengar gör en helt matt. Så.... är jag värdelös på att höra av mej och liknande så vet ni varför.

Till något roligare? Jag trivs jävligt bra på utbildningen faktiskt och det känns rätt, så rätt att jag inte ens söker ett jobb som jag är utbildad till(skulle ju ändå inte få det men ändå!). Så egentligen så är jag rätt nöjd med tillvaron. Älskar min sega Kaka, trivs med utbildningen och sånt i övrigt. Det är bara dessa jävla pengar hela tiden, som ska ställa till det för en.

.

En fattig men nöjd Sandra=)

Hundvakt:)

Idag= Alla hjärtans dag
Kaka och jag ska inte göra nå särskilt, jag ska åka på auktion med mor och sedan så ska jag och kaka vara hundvakter i kväll åt ett annat par som ska fira. :)



Valpen Irja ska vi vara hundvakt åt, på kortet är hon 9 veckor. Precis lämnat mamma sin och Liston som fick träffa henne då hemma hos oss var stolt som en far. Lika gulligt stolt som den jul han fick sin lilla rosett sunt halsen. Han stoltserade glatt framför massvis av kort och det hör inte till vanligheterna. Vi sprang glatt runt och tog kort eftersom de blev så sött:)



Kita heter nästa hund vi är hundvakt åt, hon och Liston ska bli föräldrar i framtiden.:)

RSS 2.0