Känns lajbans

Min kropp tycker inte om mig...
Den straffade mig i morse med feber eftersom den är sur att jag inte tagit det lugnt under min hostiga förkylning. Så den "halvvilar" idag. Bara lite datajobb och telefonringningar, som fyllt min dag till bredden. Det roligaste är att jag inte får ett öre för det.

Jobbat med mitt eget företag har jag inte hunnit på evigheter. Känns lajbans.

Såg den värdelösaste reklamen på länge!
nelly.com får den åtråvärda vinsten.
Reklamen är gjord på så vis att den är uppdelad i två bilder, där det visas en person i varje bild som lutar sig mot mitten med pussmun. Personerna i bilderna byts ut hela tiden. Och ibland är det tjej och kille som ser ut att pussa varandra, men för det mesta tjejer. Har något missat att det råkar vara två tjejer som ser ut att pussa varandra så visar dom även en närbild på det.

Sitter och väntar på att det ska råka vara två killar som ser ut att pussa varandra, men häpp!!! Inte en antydan.

Min slutsats: Personen som kom på den briljanta reklamen är en sliskig bögfobisk sak, som kollar för mycket på lesbisk porr. Köper inte kläder från ett sånt ställe.

Usla ner ett sådant vackert namn som Nelly på det viset!


En mycket bättre Nelly med en söt Jocke

En dag på landet...

Jag och kaka har börjat köpa hundfoder från internet.
På ett ställe som heter foderbilen. De har alla möjliga foder som jag inte ens visste fanns. Men vi ska testa ett som heter Standardt, funkar inte det så går vi tillbaka till det lite dyrare Robur men köper från samma ställe.:)

På Lantmanna hade dom ju höjt priset igen, och har man två stora gamar så blir det MYCKET pengar.
Det blir till och med billigare att få det hemkört, än att åka till Lantmanna, eftersom de går på 0:- till 19:-/frakt, beroende på hur många påsar vi köper.:)


Nu till det roliga!
Bor man på landet så bor man. Eller hur?
Hur märker man då att man bor på landet?

(  ) många kossor
(x) lite busstrafik
(x) inte så många hus
(x) brevbäraren känner alla

Jäpp, i det här inlägget gäller det brevbäraren. Vårat hundfoder som låg i en kartong, som inte behövde kvitteras ut. Förväntade jag mig skulle hamna vid postlådan eller på trappen. Men eftersom vår käre brevbärare inte visste att innehållet var lite sketen hundfoder så antar jag att han inte vågade lämna av fodret hemma helt ensam. Och inte var det någon hemma heller.

Så vad gör han? Jo, han åker till kontoret där min far jobbar, slänger in kartongen i fars öppna bil(vi är på landet) går in på kontoret och säger att han lagt min låda i fars bil...

Det här nästan slår de andra gångerna, då han såg vi var hemma och kom upp med ett paket som bara skulle kvitteras istället för att vi skulle behöva hämta ut det på konsum. Och den gången jag bodde hemma(en annan brevbärare då) och det regnade så fasligt och kom upp med bilen de ca 30 m vi hade till postlådan så vi slapp gå.

Det kallar jag service!:)

Vad ville jag egentligen med det här inlägget? Hylla vår brevbärare?


Mjaaa... det var mest för att säga att Saga hittat en ny, större leksak som hon flyttar runt och hoppar i...



Kärleksbekymmer?

Vissa säger ju att i en kärleksrelation, så turas man om att jaga varandra. Alltså den ena är mer kär än den andre och uppvaktar, och sedan byts man av.

Aja, det var i alla fall så en tant sa i filmen the Happening sa innan hon blev smittad av träviruset och tog självmord...

Detta har jag i alla fall tagit fasta på...
Och i en av mina kärleksrelationer så är det för en gångs skull inte jag som jagar.

Nej.. nu blir jag helt bombaderad av stångningar, skrik, knäsittande och "mystugg" på mitt ena finger. Jag får aldrig jobba ifred, läsa ifred eller sitta i soffan ifred heller. Och det är bara jag i det här hushållet som drabbas.

Har katten gått och blivit bananas? Eller har hon för en gångs skull förstått vem som föder henne med mat och boende? Eller har hon en baktanke?

Och nej... hon löper inte;)


Fjällsemester

Tillbaka till helvetet från den gudomliga fjällresan...

Nä... så fasligt hemskt är det inte att vara hemma igen, men nästan!;)

Kom hem redan i fredags eftersom det var "barnhelg". Under helgen har det varit full rulle med däckbyten och kalas.

MEN NU!
Ska jag utsätta er för ett bildcollage efter den härliga fjällveckan.:)











Fascinerande

Det tog mig ca 24 år att komma på att jag inte är ett big fan av bananer(Att äta alltså, dansande gula bananer är en annan femma).

När jag har ätit bananer har jag snabbt smällt i mig dom. Folk kanske tror att jag gör det för att jag älskat dom så mycket, men sanningen är att det är för att dom ska ta slut snabbare, så att det hela ätandet är över. Men att det sedan tog mig ca 24 år att fatta att jag inte gillar bananer är riktigt fascinerande.

Förberedelser

Imorgon åker vi till fjällen!

Så just nu håller jag på att packar, tvättar det sista som ska vara med, och VIKTIGAST(!)... städa undan lite så det blir roligare att komma hem...

Varför???

En bild säger mer än tusen ord...


Tänk dej att ha detta på golvet!


Saga blir också med till fjällen.
Kom fram till att lika gärna som hon åker någonannanstans och inte känner igen sig så kan hon följa med hela sin familj och bli en berest katt. Hon har redan "hjälpt" matte med att packa lite. Lagt sig i resväskorna och gömt sig i skrubben så att matte inte skulle hitta henne. Men kurrandet avslöjade henne...



Det är mycket bra att hon kommer hemifrån en sväng, för då kanske hon kommer ifrån sitt databeroende något...
Ser ni stoltheten på den här nedre bilden? Saga har precis kommit på vilken knapp man ska kliva på för att stänga av datorn.



Herr Vov myser av vetenskapen av att det snart blir fjällturer så att han storknar.




Oanade hemskheter

Ibland flyger det bara på en.
Helt oanat dyker det upp hemska saker, saker du inte förväntat dig skulle hända på i alla fall bra länge.

Men nu har det hänt.....

House har tagit säsonguppehåll tills i höst! Här sitter man och gottar sig att man i alla fall lyckas följa en serie helt okej, och då tar fanskapet säsonguppehåll! Herregud April har ju bara börjat! Till hösten är det över ett halvår. Tur att jag ska till fjällen och kan förtränga min sorg.

Flyga iväg

Japp nu har påsken flugit förbi. Har haft kakas barn och hunnit angla(17 gäddor, 2 aborrar), basta, grillat, varit på konstrunda och haft kakas jobbarpolare och hans tjej här på mat och häng i byns enda(?) bar. :) Trevligt värre.

Just nu håller jag på räknar in...
SNART FJÄLLEN!

RSS 2.0