Pojken över 50 år

Ni vet pojken över 50 år. Jag har fått mer vatten på min kvarn om att det inte är Kakas fel i det här läget. För pojken över 50 år har på sina två senaste jobb, före detta jobb alltså, slutat då han inte kunnat komma överens med kolleger och chefer. På första av dessa ställen hotade han också med att sluta. Han verkar altid behöva någon att hacka på, han mobbade även en som slutade på samma jobb som Kaka är på nu.

Men pojken över 50 år har denna gång valt helt fel person. För den här personen står inte ensam. Så jag tror faktiskt inte att pojken över 50 år faktiskt vet vad han har gett sig in på... Vad han startat... Utan ansträngning har jag fått folk med mig, eftersom: som man bäddar får man ligga. Sådant gäller även dig, pojken över 50 år! Det är dags att börja bäva...

Kvinnomisshandlare och vuxenmobbare har fått sig en fiende

Jag är arg... jäkligt jäkligt arg.

Det är såhär att vi har en ingift kvinnomisshandlare i släkten. Han har i alla fall använt sig av fysisk och psykisk misshandel och våldtäkter på en kvinna jag brukar jobba med ibland. Det var några år sedan nu, och jag vet inte hur han behandlar min faster. Men jag undrar....

I alla fall... Som ni då förstår har jag aldrig gillat den här pojken(som jag kanske nämt tidigare så tycker jag inte sådana här personer har rätt att kalla sig män, även fast dom är gott över 50 år). Nu har det blivit ännu värre. Min älskade Kaka jobbar med honom i skogen och nu har det blivit så att den här pojken vägrar jobba med Kaka pga att han inte tycker att han är duglig nog. Hade kunnat varit sant om det inte vore så att Kaka fått mycket beröm av andra inom samma yrke. Det handlar alltså om ren och skär vuxenmobbning.

Jag är numera tokig på den här pojken på över 50 år och jag kan lugnt säga att han har skaffat sig en fiende för resten av sitt liv. Jag har tillräckligt med självkännedom för att säga att jag inte är en rolig att ha som fiende. Det skulle också vara fel och kalla mig finkänslig, så ingen ska gå och tro att jag kommer att låtsas om ingenting när vi råkar på varandra inom släktmiddagar etc. Jag kan redan nu erkänna att jag kommer att vara pinsam, barnslig och fientlig emot honom vid varje träff och jag kommer att stå för det.

Äntligen fredag!

Sitter på praktiken i vanlig ordning. Äntligen Äntligen Äntligen!!! FREDAG!!!! Vill sova och ligga framför tv:n med Kaka som huvudkudde=) Ikväll ska jag däremot träna=)

Jag har hittat min nya favorithemsida!!!!!
http://jboss.pft.se:8080/tapetseraweb/
Sitta och tapetsera i datorn är då inte helt fel, går att välja fondtapet och helvägg och rum och hela köret. Jag är totalt såld. Jäpps, jag kommer att sitta ÄNNU mer framför datorn den närmsta tiden. image19

Detta blev ett av mindra hundra val, på tapetsidan=)

Bra hundtidning

Igår köpte jag mig en hundtidning. Härliga hund heter den. Första gången jag köpt en hundtidning. Annars läser jag bara Brukshunden som man får när man är medlem i en brukshundsklubb. Kan i alla fall säga att det inte var enda gången jag köpte den tidningen. Funderar till och med på att premunera. Den var bra! Påbara några sidor fick man hundra saker att tänka på och det var lite av en aha-upplevelse. =)

Nu till något helt annat. Jag tål verkligen inte min chef på praktiken. Och jag har svårt att inte visa det. Det syns på mitt ansiktsuttryck känns det som. Dessutom känner jag vad jag spänner mig och försöker verka trevlig, fast jag helst av allt vill släppa ut det åskmoln som finns inuti mig. Suck.


hemma

Hemma från praktiken idag. Varit sjuk i helgen men varit tvungen att jobba ändå... Inatt blev det inte mycket sömn pga en retsam hosta. Så jag bestämde mej att jag ska få vara hemma och ligga framför tv:n. Glömde såklart bort att vi tyvärr äger hund och att inte min älskade kaka är alltför jämnställd. Ser förjävligt ut här hemma lugnt sagt, efter en helg då han haft sina barn och jag vägrat gjort ett jota. Fast det tänker jag i princip göra idag också, hunden måste rastas förstås. resten får vara, det är inte bara jag som bor här.

Jag har adopterat

En liten datakissemiss=)
Ska sitta till vänster om allt blir som de ska=)

d>
adopt your own virtual pet!

Jag har blivit kär...

image18

.... I en underbart mysig affär!
hihihi det rimmade =)

Var och intervjuade butiksinnehavaren då hon hade pressvisning av sin butik, en vanlig dag på praktiken. Hon bjöd på en helt underbart gid avokade/keso röra att ha på mackorna och det grämer mej att jag glömde fråga efter receptet. Men eftersom jag ändå vill dit och handla, så ska jag nog passa på att fråga=)

Butiken innehåller torkade örter, i form av teer, tvålar, krämer, korgar och annat inom samma ämne. Allt framställt utan konserveringsmedel och gödningsmedel. Helt naturligt alltså=) Butiken ligger i Gävle på Berggrenska gården.(så nu har jag gett lite gratisreklam också)

Hur som helst så fick jag köpnojja när jag var där, men höll mej i skinnet. Även om jag tror hon mer än gärna sett att jag shoppat loss. Men men, I will be back!

Min helg

Och så var det vardag igen... Sen i torsdag har jag varit lämnad av min älskade kaka och min övriga familj. Alla valde att åka iväg samma helg. Kaka till sin syster sin, och far, mor, bror och hans flickvän till vasaloppet. Brorsan var med och tävlade, men bröt pga skadad axel=( Alla kom hem utan större problem på söndagen. Så en hel helg utan nån familj. Så vad gjorde jag?

image17Fredagen var det praktik som vanligt. Men denna dag hade jag med mej Liston in till stan, eftersom ingen kunde ut och rasta honom på dagen eller kvällen. Gick hur bra som helst att åka tåg med den lille token. Trodde jag skulle behöva bära in honom, eftersom det behövde Kaka och jag göra i början, när han skulle in i bilen. Men han följde snällt, men med lite ostadiga ben, efter mej.

Afterwork med jobbet på kvällen, gick på restaurang och åt trerätters. mumma! Liston hälsade på mina kära kusin, vän och ex-sambo Sofia medan jag gick loss på maten. Vi sov kvar hos Sofia eftersom jag hade haft lite väl dålig koll på det här med tågtider. Väl hemma på lördagen var Liston väääldigt trött. Gick in på sitt rum och såg inte skymten av honom utom när det behövde kissas, på hela dagen!

Lördagen ägnade jag åt att sova, måla och åka till en annan kusin och min kompis, som är sambos. Kollade på melodifestivalen och gick ut och svirade loss, nykter givetvis. Måste ju hem till vovven...

Ja på söndagen en massa spring på en innebandyplan, på en marknad och fika hos mormor. Sen kom hem lurendrejare hem(Kaka hade ju faktiskt sagt att han skulle komma hem på måndagen!) med hyrfilm och gotta till den=) Som om han inte hade varit populär ändå!

Fotot: Sofia tog en bild på mej och Liston när vi gjorde stan osäker. Hittade en perfekt plats för hundar, men det var tomt på hundar där... Undrar varför.... ; )

RSS 2.0