Tips från någon som har lite att göra...

Att veta inför pendlande med x-tågen i Gävleborgslän:

Nr 1. Tågen Woxnan och Dellen  är sämst och har bekvämligheter under all kritik och vill du kunna luta tillbaka sätet får du sätta dej på djuravdelningen dock inga fotstöd, fast de finns det inte någonstans på de här tågen.
+ du får luta tillbaka sätet liiiite
-  finns bara två "väggplatser", oftast upptagna och alltså får man välja på att kunna luta huvudet mot väggen eller att kunna luta tillbaka sätet liiiite.

Nr 2. Ha med en mössa med skärm! Eftersom det är bara de som är vakna och vill ha ljust som kan välja om dom vill ha mycket ljust, eller trycka på en knapp och välja mycket mycket ljust, så vill man inte ha en skarp stickande lampa i ögonen då man vill sova så är det att rekommendera en kepa.
+ du slipper den jävla lampan i ögonen och även nyfikna blickar
- inga, oki om du absolut bryr dej om din frisyr så kan den plattas

Nr 3. Kom i tid! Även om du ska åka med tåget som kommer in ca 20 min före den ska åka så är det smart att komma typ då, för ska du åka långt så är det nu du snor åt dej alla kvarlämnade tidningar och väljer den bästa platsen att sitta på. Kolla även de tidningar som är i soppåsen, ibland är det bara de som ligger där och då är de inge fel på dem=) Eller ta med en bok...
+ Tidsfördriv
- Du får sitta längre

Nr 4. För att slippa få en medpassagerare bredvid sig, då det finns fler personer att välja att sitta bredvid. Ha din väska på platsen som alla andra. Eller det som funkar bäst - låtsas sova. Vill du inte låtsas sova så bre ut ben och armar som fan! Ha gärna en stor tidning också. Och sätt dej för guds skull inte vid ett bord eller vid en tresits! Då är du körd direkt.
+ Du får oftast sitta själv
- Även om alla andra gör likadant så kan samma folk tycka du är ouppfostrad

Kommentarer
Postat av: Helena

Nr 4: STOR STOR TANTVARNING PÅ DENNA!!!

2009-03-09 @ 19:36:34
Postat av: Sandrabanan

Tycker du det var den som var tantvarning? Tycker snarare nr tre jag! hihihi

2009-03-10 @ 23:45:04
URL: http://sanzza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0